2020 HKU Taught Master

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
記得要兩份喎
跟住佢會sd封Acknowledgement email俾你
希望有同學做
接住落黎又到日日等消息嘅無間地獄...
好奇想問下絲打bachelor讀咩?
有興趣下年報counselling 但本科唔係psy/sw 唔知機會大唔大..
我本科係人文學類。
大把人唔係psy/sw,hku counselling master都好welcome ,到時會分class A class B,一班係社工老師therapist之類background、一班就可能係商科management之類

所以你可以即管試吓
想報2021/22嘅psy 有冇人讀緊或者面試過?想知有咩可以準備?我淨係印咗啲test會考嘅reference
係呀,個system都顯示二個referee submit哂各自report,但我未收到你講acknowledgement email wo,甘可能星期一要打去department問下
讀完counselling,可以做d咩?社工可以嗎?
俾本身有牌既社工、老師進修用

單獨輔導係香港未有任何專業認證
有無人報過MpsyMed? 難唔難入?
.
我都好似無收過
有冇data science收到interview
剩係見有巴有stat interview
報左civil mgt無回音
你幾時交?
今年可能抗爭運動,
少咗好多大陸人同fg爭,
睇嚟hku今年要做特價master
好似我呢啲拎住19 u 讀嘅degree都叫我in
其實我報咗city預咗入city多
報hku都係諗住白交form
請問有冇報左pt mstat既手足收到通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞