2020 HKU Taught Master

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
報左cs +1

巴打本身讀咩科?
你地講d科都係網上外國大學讀到

另外仲有德國聯署要簽呀, 得番二日
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_10/_01/Petition_99914.nc.html
你睇下Enzo Mazak 幾撚失望 你睇下幫我地嘅人幾撚失望
econ & finance
upload齊野未有消息
完全無cs background?
通常幾時出offer?
上網睇過python syntax 同落手打過一兩次
Main round application 好似都仲未dead
所以應該未有消息都正常
其他科未dead都出左offer.
你地有冇up reference letter?
冇呀!
佢唔係大大隻字please don’t attach reference letter in this stage咩

Btw Cs 係咪要interview?
追番前幾年嘅post,好似唔洗。
除左transcript 同cert之外,仲有咩要upload?
想問下點解而家HKU LLM 咁難入? 做緊相關工作但上年都唔收
講真呢個學位又唔會令自己揾工易左,點解都咁多人爭?
CV, Proof of class ranking, transcript, cert

佢一定要jpeg format
真係超撚多大陸人報
點解apply完有兩個地方upload transcript...
下 pdf唔得咩
我up 曬pdf
我upload pdf 佢話唔岩format
要我轉jpg

我見佢format 個欄都淨係寫左jpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞