2020 HKU Taught Master

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
有無人報公共行政/中國研究/犯罪學,報左既巴絲係咪為左工作而讀既原因而讀?
今年final yr 想讀master要依家報?定已經deadline
Offer神
快d出offer
你會唔會遲左少少
都係睇你個科既deadline 既...
即係大部分已deadline?
有幾多個final yr嘅真係grad完即刻讀master咩
唔係要工作一陣先可以報嘅咩?
大把grad完9月讀master 喎 你係咪誤會左啲咩
冇呀,我岩岩放新年假前寄學歷資料,唔知有冇interview....

我冇去info day,唔知會in 乜呢?

你呢?

(sor 我唔識加密...)
你之前有undergo both interview及written test嗎?

Congrats!
有冇人知報ep 個hong kong psychological society資格可唔可以後補
有冇人報master of global management???
可以的話麻煩幫幫發夢小朋友!

—-
急招補習義師幫手足!

「你發夢 我補習」義補計劃
就黎考DSE,亦愈黎愈多因為參與運動而犧牲左學業嘅學生手足搵我哋平台求助

最新受助學生數字將近300,但我哋嘅義師數量真係嚴重不足,特別新界區嗌哂救命

希望各位在讀大學生/ 教育界人士/ 讀書叻叻豬嘅連登兒女幫幫手!
行唔到上前線,都起碼救下啲學生

詳情:
[你發夢 我補習]我既願望就係入大學既全部係手足
https://lih.kg/1784478

諗報唔報llm in ip law
諗都deadline都過埋又可以等下轉
不過pt 讀書真係好困身
我想問下conditional offer係咪交到野就有offer
定係要interview

不過呢排郵寄又死 又停課 驚交唔切
MSC ME點睇 會唔會好難入
今日先apply MDASC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞