對家聽日吹雞下午三點清紅隧RB 大家點睇

457 回覆
326 Like 20 Dislike
自膠睇錯野一打唔找
少做少錯,唔做唔錯
文宣大肆宣揚佢地做show,搵番d證據出黎佢地冇做過實事
如果醫藥費多個維穩費,相信手足以後少好多麻煩。希望神獸搵埋佢朋友黎保護真香港人
星期日無咩所謂啦由佢清
星期日由佢清
唔駛守

始終區選有種票問題 唔解決嘅話 都幾難贏
有種票問題就反映唔到真實民意 種票情況要市民不停報料比傳媒知 等佢地收集再公佈 (即係果D不明來歷嘅信件)
不過個結果係點香港人都係會繼續抗爭
吐露港就睇有冇人入番去做野姐 舊石用梯過人同搬磚就解決到 比以前辛苦左咁囉
清完米咪未block lor
同連儂牆一個道理
明明西隧東隨係比較貴

你封紅隧咪戔益咗另外兩條隧道嘅流量?

清啦 再BLOCK
港島線好暢通

其實大家係咪淨係睇得起新界人而唔理權貴集中地嘅港島區?

十連成功】文宣Post可以成功十連?DLLM!
https://lih.kg/1728229

屌,二噁英文宣Post都成功10連,好撚嬲

二噁英文宣原Post
【全圖】催淚彈 二噁英 禍必及妻兒?
https://lih.kg/1727807
入去一齊清
又放巨石
聽日berlin wall 30年呀
去個邊啦 有價值好多
由佢清啦 星期一朝早先再塞過

有啲手足憎鳩佢地嘅咪整幾個火魔,但唔好埋身
不受傷不被捕,反正對家又斬人,又咬耳仔

利申核爆都唔割
黑警點解自己唔清呀? 做Show?
屎魔法
建議自己清, 自己KEEP返起材料, 半夜再SET過
一黎佢地ON99 冇NOISE
二黎唔洗辛苦搵材料
佢地清嗰陣和理非一齊去嗰度集結
星期六日咪是鳩但,我哋優勢係星期一至五
由佢清 再block 過 唔洗理佢
對人最大嘅打擊係做完樣野覺得好成功
點知轉頭發現又返番轉頭
之前做嘅完全白癈
呢樣先最令人崩潰
識玩
希望理大手足到時大大聲播國歌
再加開咪大大聲招呼依班港豬藍尸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞