對家聽日吹雞下午三點清紅隧RB 大家點睇

457 回覆
326 Like 20 Dislike
收得皮,唔洗傾,自己睇直播,泥頭車車走曬啦!

起過?你估真係咁撚多物資係街?

成班係度自high清左再起!你睇下條街邊度重有鐵欄?
exactly, 暴力三毛發現香港人仍然堅守不傷及無辜的底線,開始抹黑香港人係左膠
一定會有車車走
城大已清,由佢地啦,有女人有小朋友,不要搞他們
Be water
咁咪用和平既方法另佢清唔到囉
成堆美國旗海藍絲見到已經上哂頭啦
仲記得清垃圾咩
好主意
又話三點?
咁早到??
扔屎扔油漆都夠阻啦
淋水都嚇死佢地

[急]呢場運動急需和理非出嚟show民意
https://lih.kg/1727222

推啊
幫手spread出去

夜晚記住去埋愛丁堡個集會啊
咁高詷,有古怪,勿上政府的當。未來一星期日等和理非岀去。
你真心覺得有用?可唔可以唔好咁天真?出幾支旗就解決到,手足都唔洗咁辛苦啦!
嚇下佢咪得
又唔好由佢清
自己睇啦!九龍塘已收車,2大車車走曬!

紅磡出埋TG
再次證明連登同前線既思想差幾遠

我繼續涼冷氣先
正想咁講
真係想變到黑警咁乞人憎?
冇point又淨係識得標籤人三毛,邊個係三毛呼之欲出
對付藍絲拆RB, 火魔磚頭太大攻擊性, 我建議用我地一定可以準備到既武器, 人人都有, 差在過唔到心理關口

冇錯,係

儲起每日屙d屎, 或者臨出門上陣前先屙, 搵保鮮袋包住, 現場攞出嚟掟去藍絲度, 唔止可以嚇走佢地唔敢再清rb, 仲可以造成心理創傷, d屎留喺rb附近仲會令藍絲唔敢再埋去, 唯一壞處係會吸引d狗, 因為狗改不了吃屎

我地只差一個心理關口, 大家吸二噁英都唔怕, 唔好話我知怕有衛生問題, 有冇手足今日3點一齊攞去紅隧掟班藍絲
武力對等?
唔好中計
佢咪執d磚過黎補拍囉
有咩做唔出?
依班pk ,網上叫人用火魔嚇意見不同的人,係叫,不是自己做。

出事人地終身,佢就出post多謝手足,永遠等你,你老味多謝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞