對家聽日吹雞下午三點清紅隧RB 大家點睇

457 回覆
326 Like 20 Dislike
特權階級, 唔需要
佢地個行動係出市民清RB拎光環, 要NOISE
要拎佢地既行動冇NOISE, 就要搵D野整
EG. 免費通行, 確保收費設施不能運作

唔知你係咪手寫
但政府一定唔會
推呢個
加固都清
所以都係要收
要評估下要幾耐收得起大部分
早過3點收
免費通行
清完rb大大個牌掛住免費隧道一天
由佢清 唔好俾佢哋偷懶喎
免費過紅隨咪仲好
做咩個個都話由佢清
清完啲磚就無, 係咪on9
即刻落野痴啦
1117有兩個獲不反對通知書集會呀

「願祢榮光歸香港」集會及祈禱鏈
日期:11月17日 ( 日 )
集會時間:15 : 30 - 16 : 45
集會地點:遮打花園
祈禱人鏈時間:17 : 00 - 19 : 30
祈禱人鏈地點:政府山
已獲發不反對通知書
Channel:
https://t.me/mayglorytoHomeKong
公海:
t.me/mayglorytoHomeKongchat

日期:11月17日 ( 日 )
時間:19 : 00 - 21 : 30
地點:中環愛丁堡廣場
已獲不反對通知書

1400 ~ 1700砌牆
2120推倒極權暴政的鐵幕
與30年前同步,東德開放畀人民入西德,寓意希望自由民主歸回人民

公海 Link : https://t.me/easterneurope1989
Channel Link: @easterneurope1989channel

我不嬲都係咁諗
連銳武水箭龜都唔驚

但要搵滿等地魔法師 唔係咁易
等佢清唔到就得
但係有d咩方法令佢清唔到就要諗下
成塊地有大坑
我覺我無問題
唔好將火魔掉人
火魔掉rb

咁大家都接受到
其實當連儂牆咁咪得
拆一set 十
仲話清Rb冇問題,對家出動泥鬼夾撚走晒啲野呀
支那拼音名然後認為自己係Hong Kong Moms,死支那蝗蟲真係唔係浪得虛名
你要有心理準備佢整走左你set唔返, 攞幾條友守住就得
藍絲/老解黎, 示威者守, 政府就會發大黎講, 就會唱衰示威者等佢地失民意
藍絲/老解黎, 當示威者好叻仔set返, 街外人一定話示威者搞屎棍, 中大果次已經睇到
但係藍絲/ 老解黎, 清唔到, 責任就會係佢地度, 而然本身示威者一早set好晒, 街外人本身都預清唔到多, 示威者基本上唔會失好多分, 但就顯得政府更無能
Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞