對家聽日吹雞下午三點清紅隧RB 大家點睇

457 回覆
326 Like 20 Dislike
佢地清完再提返佢地rb上面啲二噁英有幾毒
我係屬於沉默的大多數
我覺得果所謂自發清路障果d人真係好自私
知唔知幾百萬打工仔平時俾人壓迫得咁勁
係今個禮拜先可以有藉口罷工
平時你邊會夠膽同老細講話成個禮拜罷工唔返?
你想返工唔代表人人都想返工
唔好咁自私得唔得呀

一位沉默的香港人上
對付藍絲拆RB, 火魔磚頭太大攻擊性, 我建議用我地一定可以準備到既武器, 人人都有, 差在過唔到心理關口

冇錯,係

儲起每日屙d屎, 或者臨出門上陣前先屙, 搵保鮮袋包住, 現場攞出嚟掟去藍絲度, 唔止可以嚇走佢地唔敢再清rb, 仲可以造成心理創傷, d屎留喺rb附近仲會令藍絲唔敢再埋去, 唯一壞處係會吸引d狗, 因為狗改不了吃屎

我地只差一個心理關口, 大家吸二噁英都唔怕, 唔好話我知怕有衛生問題, 有冇手足今日3點一齊攞去紅隧掟班藍絲
仲要著生化衣陪佢地清
點會無用?
只要理解下班藍絲廢佬心理質素就知佢地好易上頭
一上頭實發癲跟本唔會清到
最後都係要popo保護走
同埋佢地要做show拍片打民意戰但d片點就角度都係美國旗跟本唔會放到岀街
結果路障班廢藍又清唔到佢地又岀唔到做show相或片宣傳
視乎邊方人多
唔好咁天真啦好唔好,就算背景點都好,佢一個標題ko你啦!可唔可以唔好諗到咁天真,佢後面夠寫天滅中共啦,又驚?佢出得去又點會驚你幾支旗仔啊?可唔可以唔好諗野咁低能?唔係想屌手足你,但諗野可唔可以有深度點?

不割席
清完星期一再塞過
清路障打唔打得?警告無效就打得!
https://lih.kg/1728550
政府乜7唔理就係想做呢類畫面,否則搵食環就得
由佢清, 佢地夠鐘收完錢就會走
尋日我係hku, 都係佢地同一班人清,佢地係會聯同綠甲甴,路政,三批人同時出現,路政你係可以叫停佢,佢係會停手唔清,但係綠甲甴好快會走過嚟護航,所以其實無得唔比佢清,除非有共識火魔埋班藍絲
set RB 之後淋啲核突嘢上去
假如最後咁決定不如拎番rb 先,平日再黎過
凌晨3點重新封路RB!!!!
扔屎掟油漆
唔一定要打
比佢清左邊有咁多物資再set rb
你明唔明重點係乜 我地咁冇多資源無限set rb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞