對家聽日吹雞下午三點清紅隧RB 大家點睇

457 回覆
326 Like 20 Dislike
屎魔法有時限
其實驚難睇掉雞蛋咪得 又傷唔到佢 又趕到佢走
呢個有用
佢哋怕既係衝突
如果互相攻擊對家係控制唔到班藍屍
所以佢哋會走佬
當然小心班曱甴順勢推進
今日清路障都係佢搞出嚟,我今日出過Po...不過無人理
今日睇幾條 Now 嘅片,唔少畫面有小朋友(10歲8歲左右)清 rb,手足上晒 gear 對住一班非狗、非黑社會冇 gear 嘅藍絲(不排除裏面有真心膠)掟火魔,我唔係怕失民意、畫面唔好睇呢啲 on 9 理由,而係怕失手由威嚇變直接命中,之前唔係未試過,記唔記得有次燒中記者?
係 聽日一定有小朋友係現場
岩, 我地清完, 紅隧就免費

係我地贏
咁講嘅你,區議員候選人嚟㗎
咁搶口 條八婆今日先搞完港大
係咪應該加啲黃金等佢聽日清得開心啲呢
同意
你問我就早上整啲伏野比佢嘆
之後由佢哋清
我當你清到咪聽日再搞過
佢地一路清一邊恥笑佢地
poly手足呢方面好掂
咪當rb 係連儂牆咁由佢清
好似唔錯
一早去清左先等班撚樣拍唔到佢想要既畫面都好
星期日咪比佢執下石囉
警去幫佢地快手清完再set 諗唔諗得過 可以自己keep起啲磚
區選之再諗set 唔set ,依家對家擺明用清rb搏同情分。點解要比對家拎分??

係時候諗其他方法:

和理非著黑衫清rb 會唔會有用?拎對家無借口拎分。自己road block自己清,清完又同你set

勇武set完,和理清,彈出彈入玩撚晒

其實set左成個星期,三罷都無用,所以唔需要執著守rb

be water ,set完散水再聚,清完再set.
所以咪話要屎魔
清 我地仲要幫手清 聽日再擺過
我贊成自己友一早去清左先
總會有熱心市民清 屎魔絕對有震懾力
有邊次唔係比佢地拆 拆左文宣組先有新野貼
拆牆冇需要嬲 見到佢地對住死物發火真係幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞