(取暖)點解全家都係深藍

846 回覆
778 Like 15 Dislike
I know that feel絲已經講到明如果我有事點都唔會救五個月仲認為係示威者嘅錯 我可以做嘅都做哂啦
加油 頂著
冇咩就自成一角 搵信得過既朋友傾
撐撚住
我果個
日日話我冇出息
日日屌柒我
我俾尋晚first aid同其他救護人員嘅相俾我撐警老母睇, 佢話笠件螢光背心都可以話係救護人員, 仲話拉得愈多愈好。我心諗求其搵件制服揹埋gear都可以話係警察, 反正依家警察都唔出示委任證
嗚哇我都係, 話如果我出去既話屋企都唔俾我返
大家都要撐住
冇人會捻到我地真係會撐到咁耐
所以就再撐耐d la 手足
大家一齊屌贏佢 救手足
吊 同我男朋友啊媽諗既野一撚樣 仲話佢地係執法者 所以乜都得 個腦真係冇撚左先可以講啲甘既野🌚
等佢地出街撞下板就知咩料
RTHK 32啲新聞成日都靜音
被老豆有藉口轉翻睇TVB
屋企藍絲眼中只係得三個台CCTVB果三個,中晒毒無得救,收視果1點可以係深藍家父
搬走啦,冇得救,唔好諗住改變到佢地,完全唔理解佢地嗰股愛國狂熱係點嚟,明明對中國毫無認識,黨史又唔熟,更甚可能連大陸幾多個省幾多個直轄市幾時立國都未知,但就日日吹奏
仲要專用外國貨,唔靚唔貴唔用,iPhone年年換,心知大陸唔入流但又要盲撐,所謂夏蟲不可語冰
屋企果件都係咁,一邊踩外國貨IPhone果啲,但自己又用喎,又話大陸點好點好,自己咁撚鐘意大陸又唔搬返去住,佢藍到變紅。
就算射咗都冇用,佢哋只會更憎佢哋口中嘅曱甴,學得冇咗佢哋咪唔使食TG
有個FA fd都俾狗拉咗
屌好心痛
我無經濟能力搬唔走
但經過暴大後我媽都變咗淺黃了!!
我都唔撚明點解我老母退休前都係醫護界, 點解會無同理心, 之前醫院舉行午飯時間靜坐佢又狂屌話佢地唔專心返工
早出晚歸,搵D朋友全黃協調吓
手足加油💪煲底見
身邊全部朋友都係黃
我會的到時要攬下你
樓主我教你啦,揾日約佢哋去就黎有示威嘅地方食飯,食完佢哋就會感受到轉返黃
佢地呢排淨係去屋企附近食飯
應該都驚咗
利申 我個頭好少放tg好少有衝突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞