(取暖)點解全家都係深藍

846 回覆
778 Like 15 Dislike
我自問都想以和為貴,但岩岩食到差d反枱

幸好兩老講野未到咁冷血既地步
可能知 但我會準時返屋企就唔太理(?)
會check你袋?
大家都要
我覺得就算我為人父母我都一定唔會唔俾自己仔女出黎追求自由
我仲會同佢地一齊出
買左廿pack塞到個porter爆左
佢地問完我即刻話出街
之後廢事比佢地知就收左係消防喉位
同路人
既然佢地唔尊重你你都唔需要尊重佢地
巴打而家仲同緊屋企人住?
頂住手足!其實我有一排都好灰心,不過喊完頹完就繼續!出面仲有好多手足會支持你!

你唔介意嘅可以pm我傾,唔介意起我底先,只係希望你知多你一真真係好多!
好多人唔係燒到埋身就正義超人,發生喺自己嘅時空就反轉豬肚
我啲親戚最叻飲飲食食, 又話大陸自由同安全過香港, 但放假就去歐洲日本旅行, 全部係啲離哂地嘅中產
呢個時代如果伴侶係同路人真係好重要, 尤其當屋企人政見唔同, 起碼有人可以一齊行落去
利申: 單親兼單身狗, 老母撐警
屌 我同老母分開住
得閑先會返去佢嗰到食飯
就比佢捉住一粒鐘講政治(佢藍我黃)
我咪交吓戲扮係藍
最近比佢發現我係黃 我明明已經盡晒力去扮藍 就係唔想嘈 佢係都要踢穿
最後咪反面囉 頭先wtspp佢 話算啦唔嘈啦 唔會同你講政治 最多都只會同家姐傾(又係藍 不過冇咁煩)
佢就得寸進尺話冇以後咪再搵佢
最後我就決定block咗佢
佢覺得有責任“教育”我(我都快u grad啦
自己搵交嘈仲要覺得好委屈 真係吹佢唔脹
人工唔多好難搬出來住,希望轉份好啲工作再租出去住
我老豆都會睇TVB,但係佢已經冇再睇TVB啲新聞
第一次咒我個藍絲屋企人死。希望佢地快啲死。
保重!
就算TG掟入屋,佢地都會怨係黃屍暴徒攪事在先

呢D除非喺附近擺明冇示威者既情況下,親身食幾野啦,TG又好狗棍又好橡膠彈又好布袋彈又好水炮又好胡椒又好,好似毛漢咁,否則好難醒

利申:同是天涯淪落人,我住呢度仲要極之偏僻,幾乎冇可能有TG掟到黎
點解明明民意全黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞