[桐人繼續訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
最後隻蛋咩黎 係咪要出超惡魔獸
佢呢度小說完全係用第三身視覺做解說,好難想像佢可以用咩情節黎完全再現番Main Visualiser發生緊既事

今集超能力大戰咩都唔說明就狂開大技
已經唔知做緊乜
無錢好心就做短D呢D卒既戰鬥啦
快D俾阿絲娜佢地出場好過
今季係分割放送,下半部分好似係4月播
後面企果班每人拎十個八個箭筒俾佢射好過自己打啦
又唔洗講到咁差既
D畫超出預期以上 不過今集算係今季第一集開打 唔知捱到幾多集
你條友真係唔識架喎, 仲要俾膠人
你真係膠都廢事俾
愛麗絲粒波有咩用
我原本以為今集好刺激,希望越大,失望越大
無雙~
好心A1 戰爭場面唔係只要大技做得靚就叫戰爭
好地地個戰爭變左做單打獨鬥回合制做乜9
無雙變咗回合制
想問下第一二季大家都係負皮多定正皮多
今季真係做到1999999999999
好似打緊LOL
同埋個波成個蓋亞能量炮咁
暗黑界法律只有一個"絕對服從強者",同禁忌目錄一樣不可違抗
而巨人族既心理暗示係"巨人是絕對強於人類",原因為防止精神崩壞
由於自己友慘死,產生恐懼,而"巨人是絕對強於人類"同"絕對服從強者"在此時產生矛盾,搖光崩潰,需要將矛盾根源消滅先可回復正常,此刻巨人產生強大殺意
而強大殺意太强大直接變成心念攻擊對方
點解啲戰鬥可以咁唔流暢
打下停下咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞