[桐人繼續訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
識鬼寫game咩班it9, 咩心念系統呢個bug根本唔應該存在
咁大間基地, 咁多人, 咁多資源, 要係隻game到搵個npc出黎?
原來係冇得就咁search, 係要用個真人入game再逐個npc搵咁樣
整合騎士以一敵千
所以Admin其實都幾好 仲要係個唔錯嘅統治者
09 gif

因為你無gm ac
電腦野你唔明嫁la

btw你太認真
睇刀劍認真係大忌來
要戒
亞絲娜咁勁的?
唔老渣
整合騎士其實係咪實驗佬預左會有既野,定係鴨免知最終負苛實驗而做既對策如果無鴨免訓練 人間界係咪無整合騎士呢d 1挑10000既怪物
一個會漏水既缸 你補左個缸唔漏水
但你都可以成個缸打爆佢
祭司靠自己登頂+獲得gm權限+利用權限打造自己王國+有效管理+戰鬥人員培訓+整1堆傳說級武器出黎, 決策力行動力創造力學習能力管理能力封頂, 絕對係千年難得1見出色既角色

愛麗絲係暗域邊境見人打交嚇到仆街, 唔小心隻手仔出左界, 然後俾長老發現跟住哦你出界我要告俾老師聽

it9「身為npc既愛麗絲竟然犯規? 全game最有價值!」

祭司表示「」
ugo「am i a joke to you?」
Asuna出現喊撚咗出嚟,等咗你幾多集呀
Admin有外援
實驗佬預左人界會組織軍隊
但公理教會嘅出現令全部資源集中喺整合騎士到

冇Admin就冇神器冇武器解放術
admin所有技所有權限都有 咁其實佢驚西?點解要用1000條友靈魂做武器。。。
唔係話最終目的係想去現實世界
admin只係一個有最高權限嘅user
係user就有hp 等各種能力值
但佢唔可以直接影響system
咁整合騎士死清後係咪唔會再有npc可以用武器解放?
正路係
但你心意夠勁唔使system call都得
例如暗黑界個將軍咁
23卷出咗
係時候睇21卷
個理解唔係話即使啲騎士一打一千,都會漏怪打死啲村民,會chur 乾mp,要保多平民就要下放去練兵。咁就死好多人好撚慘咁,佢地就唔想
大家邊到買小說睇
其實本身而家見到堆人界士兵都係騎士長係愛麗絲同桐人私奔個半年TRAIN出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞