[桐人繼續訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
如果唔係有Kirito現實受傷入underworld療傷喱part, 其實Alice/Ugo既經歷有咩特別
佢兩個應該同underworld其他人一樣突破唔到871今集講到其他騎士生存得比Alice仲耐, 大家都試過有871但痛到突破唔到
所以如果Kirito無受傷, 照道理都要再靠Kirito再參加testing去影響underworld既人先可以令到培育到接近ai既Alice/Ugo或者其他人
但我唔記得咗點解一開頭個計劃就鎖定要Alice喱個
桐人=魔鬼
我可唔可以理解做
Rath其實都係是但鎖定咗一條友, 今次就係鎖定Alice, 然後個計劃就係特登搵Kirito去影響Alice等佢有特別經歷而覺醒
如果Rath當初鎖定既係Ugo或者其他人既話, 就會安排Kirito去第度
無Kirito個世界啲人太守規則好似係咁所以個計劃推進唔到
你做某d野會眼痛到爆
正常都唔會做la
好呀
https://youtu.be/4lHj96sZVwE

有無人知1:30 開始果段bgm 叫咩

搵左好耐都唔見

不過同桐狗爭女食點都要死
左下角個歌姬正呀
大部分都同意 除左對alice特別之處的見解
先利申 冇睇uw小說
Alice同其他人與騎士唔同 正正係因為受桐人影響 所以"同一個環境" 係建基於要受桐人的影響 而呢樣野係只有我地讀者知 故事入面冇咩人知(菊岡應該估到)
原來之後d討論已經補充左 自膠
我拎住之前個cookies冇睇到新comment
求小說撚補完

其實祭司之所以要捉晒違反規則的人
係咪就係要攔截rath的人因為得到想要的搖光 唔好close左uw個世界等佢可以永存落去?

另外個祭司之所以識咁多野, 就係個25仔教的, 包括Code871去護權
小説冇講過Admin捉人嘅動機
個人認為佢只係唔準自己控制唔到嘅人存在

同埋呢啲違反指數較高嘅人身體質素都比較高
啱攞去做騎士

啲系統知識來源 例如劍技應該係25仔教的
但871係25仔係出面set 入面係set唔到的
其實ugo大個之後會唔記得細個同桐人係識?
樓上痴撚線
鳩故都吹到咁多野出黎
UGO無人提
明明佢爆眼先, 學生妹唔出聲
路人甲無人想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞