絲打們點整指甲?咩款?(12)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
佢又Cancel哂D booking
Keep住整左半年左右 約左下星期去拆甲lu
買左opi硬甲油 拆完搽希望到時啲指甲唔好爛晒啦
我上次俾佢整 一個星期多啲就起邊 三個禮拜成塊指甲甩咗出嚟但我係學生冇做粗重野
絲打你係咪都比佢Cancel左
係呀
幫我做嘅姐姐話毛冷做唔到令面,
應該同支gel 有關,
唔會好厚,但好易污糟,
做甲個姐姐話污糟用卸妝水就抹到

跌落地ge銀仔 我想搵手掌拍佢 搏d手汗痴得起 拍極都唔得 都係要靠人幫手執
你真係咁想整呢個款 我上面話齋 買閃片俾舖頭幫你整 識做歐美款又做得靚ge舖頭 香港好少
負皮呢d唔需要介懷la最緊要你自己開心姐
好花碌碌 每隻獨立分開睇唔差 一加埋就好花 見唔到重點咁
我keep 過六星期仲要自己磨短過無曬包邊都無飛邊
有做粗重野 就連呢度好多絲話伏既J都keep到一個月無飛
點樣可以就佢時間 係咪直接當面問佢
有時真係想試下自己學點整

香港好小會整歐美既舖頭 ff緊自己開間既話應該都會幾多人去
其實有閒錢 我都想去學下之後開舖
見到好多舖頭其實做款好靚好靚 畫畫非常好
然而同基本功成反比 甲型柒 直出無high point 鋪gel唔平
但有d就係基本功好 係做款無咁精緻 點解就係無得both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞