絲打們點整指甲?咩款?(12)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
我冇心推爆架

好撚想整甲呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(無圖)

為左提升甲店評論質素整理左個評分表
有心開心share嘅絲打可以填一填~
懶人表如下,請copy埋句利申戴個頭盔
避免過份主觀/一言堂
lm
覆番上個post,嗰隻叫防溢膠!
肉撚酸呀真係

臭雞美甲店: fisukinail

DLLM , d藝術細胞死撚晒?
之前切到手 隻手指指甲少咗忽
Gel甲係咪可以令佢都可以變番長個甲床?
承上post

賣晒廣告 想東山再起
我都預咗好多負評 整完出黎我都好失望
以下純屬個人意見如有異議歡迎批鬥

店名:旺中2樓S54舖 Lash and Nail
性價比:3/5
甲型:2/5
款式:2/5
持久:/5第一日整未知 遲啲候補
服務:1/5
衛生:2/5
環境:2/5
$290 三隻顏色加指甲延長
左手五隻手指有三隻指甲磨損左皮,右邊無名指磨損左。
左手食指整崩咗,顏色塗得唔均勻,同嗰美甲師講,個美甲師淨係識得搵個磨不停磨細我啲指甲。
再同佢講真係唔夠均勻啊,邊邊嗰啲係冇顏色㗎,佢先拎支指甲油係邊位再塗,非常非常求其
款式的話因為呢隻顏色係我上網搵俾佢睇嘅,有同佢講過網上邊嘅嗰一隻白色唔係我手上面嘅嗰一隻白色,但係佢話佢哋得呢一隻白色咋,所以要焗住搽
衛生的話用咁多支美甲嘅棒淨係見佢得一次消毒,所有嘅美甲棒棒用完都見佢冇消毒就咁放返落個盒入面
無可否認呢間價錢真係平,但服務真係一啲都唔得
甲型好似全部都唔同
好怕呢啲walkin舖
但其實$290都唔算真係好平,
好多都做$220單色,質素會好過呢間
絲打下次小心啦
慘就慘在平時做開嗰個美甲師full Booking,自己又要趕住做,唯有去呢啲鋪頭
居然...
黎緊呢星期book左佢
呢間真係永久Back list
無乜心情整指甲但係見到上面絲打比人整到咁真係好嬲,完全搵人笨

整咗440蚊 咁嘅質素
竟然
睇嚟都係本身要有番咁上下長度先得
絲打你邊到整?
自己整
無邊間好 怕痛怕慢 又唔鍾意book定位
邊上連登邊照燈
以下純屬個人意見如有異議歡迎批鬥

店名:tst 重慶大廈393店 jeana
性價比:4/5
甲型:4/5
款式:3/5
持久:5/5
服務:4/5
衛生:2/5
環境:2/5

呢間係唯一幫襯過10次以上既 不過無特別影相
重點係d gel好有光澤 同long lasting (無甩過甲)
全部越南姐姐 得店主叫識廣東話
仲要好平 單包190

張相係表達緊乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞