絲打們點整指甲?咩款?(12)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike

絲打覺得點
同埋想問下手指關節位黑可以點
呢個真係唔得

expectation vs reality
你隻食指指甲係咪拱起左
我不嬲整開喱間 佢修到我想要既型
對上個次整係咪好啲
如果你話係兩間唔同ge舖整 我真係會信差別好大
Exac7ly
個白色好似香口膠
呢個靚好多

絲打你覺得我整喱款好吾好 我諗住去rolie nail
去開個間full哂
多口一問,咁長點打字
我冇諗住整咁長呀 個款姐

呢款我唔敢講 畢竟香港好多都係做開日系
咁歐美ge款我自己都唔夠膽係香港整 因為有d技術佢地真係唔識

同埋有一點要注意 顏色甲型當佢地做到
但你個款 畫花靚同飾物係重點
如果間舖頭無齊以上兩樣野 勸你一係轉款
不過你真係好撚鐘意ge 一係你自己買圖入面d閃片 去到就交俾佢(最多只係收手工費)同要make sure間舖頭畫花要好 還原度夠高先好去 否則只會炒車2.0

最後想求名 你整開果間叫咩名 唔炒車果張好好睇
頭先都想問
不過我著眼點係延太長會好快爆甲打字我自己摸摸下就ok
但你無名指個款係咪會修改少少
因為要畫齊果三舊雲同個月亮 甲太短無咩可能畫足之餘重會好柒(唔係你問題 而係唔夠空間 太多圖案會太逼)
我都搵咗好耐先搵到間識修喱個甲型既鋪頭 但係佢full哂
上次整個個蝴蝶我都係好鐘意但佢冇 我買去比佢整 冇記錯好似係$240 Naillady88
我記得meownail_整開歐美款 甲型都識做 係旺角 你覺得ok可以試下

利申 自己無去過
因為佢地無做high point 長甲無high point又係好快爆
我都有問過價呀 $720
第一眼真係諗咁長嘅日常生活咪好唔方便點知俾人負皮咗我 因為有時我去到第三、四個禮拜打字,揸筆,切菜都有啲障礙
咁rolie仲貴你整款無一千蚊落唔到樓
問過佢話$680 可能做緊優惠
我係驚修吾到個型 而家都重搵緊整邊間好
680係普通款 你整暈染痴嘢嗰啲全部要加錢
btw 唔 ok?
上得連登就打正字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞