絲打們點整指甲?咩款?(12)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
連登絲打 要求真係好高
已正評
有冇絲打試過呢間
我整開cwb 個間 中價(3中-4中)快手(1個鐘鬆d) 不過e度d絲打唔係個個like 店主講到明唔整highpoint 不過我整左咁多次肯定嘅係gel得平滑
我記得佢係整得好薄然後我幾日就裂左
不過有少部少係工作問題
其實叫佢整厚d得唔得呢
成400蚊keep一陣 好唔開心

呢枝我都有 平平地幾好用
好靚!
有冇ig?
My_gallxxyss

各位絲打
知唔知有邊間鋪可以高質到做到呢個效果?
same
本身想去
但哩排好勁2噁英唔想出市區
以下純屬個人意見

店名:M2 Nail ( IG:m2nail_m2 )
地點:荔枝角香港工業中心樓上鋪
價錢:任整$270 手繪$300 軟硬同價

性價比:5/5 ( D FD都話好靚 )

甲型:4~5/5
( 個人對甲型無咩特別要求 不過美甲師好細心整得好對稱 )

款式:5/5
( 比張圖佢照整 手繪款 顏色同款色九成相似 比想像中更完美 )

持久:5/5
( 由於我無咩錢 每整一個款會維持大約兩個月 上次整到依家大約keep咗一個半月左右 但仍然一D翹起同崩都無 除左指甲本身生長左好多之外 其他部分都無咩變化 我係一個室內設計學生 經常要搬搬抬抬 好似裝修佬咁 但D指甲都只係光澤感無一開始咁好 超勁 )

服務:5/5
( 一邊整一邊關心我會唔會悶 仲好細心用錫紙溝一D我個款要 但本身無嘅顏色 每一樣都好仔細 而且手勢好溫柔 完全唔會整痛我隻手 )

衛生:5/5 ( 間房好乾淨 係用美甲專用嘅檯 張檯本身連住個抽風機 會抽走指甲粉塵 無記錯嘅我記得佢係有戴手套 相當衛生 )

環境:5/5
( 一個獨立房間 光線充足 環境簡潔舒服 有舒服嘅櫈 兩個照燈機 一隻手一個 有電視開住比你睇 有需要仲可以自己播你想睇嘅野 YT之類都得 私隱度高 環境安靜 )

補番我整個D圖比絲打們參考下
啱啱完成嘅圖有少少唔清楚 sor sor sor

我比佢張圖

keep一個月圖

now一個半月左右 ( 我10月8整既 )

我係見同事係呢間整得幾靚所以去試下
依家D手勢唔錯呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞