絲打們點整指甲?咩款?(12)

1001 回覆
10 Like 31 Dislike
乜有加到價咩
仲要加咁多
但見佢ig冇講
其實我由day 1開始佢已經係執正 可能你幫襯咗好耐啦,咁人哋白紙黑字寫到明,執正嚟做有乜好意外
btw我都覺無乜透嘅色,上次係nailbook搵圖俾佢,款係跟到,但隻色由半透豆沙紅變咗實色豆沙粉/桃紅
我都係day1就執正
我仲要係由H仲係舖頭仔自己一個做開始幫襯
而家每次做完佢計比我果個價錢其實我都唔知點計出黎
但我照比冇問咁多
我就新客近呢幾個月先幫襯佢哋嘅,一開波比圖佢已經講明6指以外每指加$10-20,如果唔想加錢就可以4指轉淨色,所以佢執正嚟做我就唔覺得好意外 佢係咪見另外4指唔係用得多材料,所以無加咁多
本來諗住唔再整甲因為想比啲指甲休息下
點知拆左唔夠一個月已經覺得啲甲素顏咁好樣衰
條游離線又唔齊
唉而家又心郁想整靚番
想問下有冇旺角平靚正既甲鋪推薦
我靜係整單色hard gel only
我過幾日都去bmn
價錢3-4星期一次500幾都接受到嘅
不過諗住做埋今次就拆甲
搵定護甲產品希望到時裸甲唔好咁傷
沉左底搵唔返

再搵佢啦
整過幾次 今次啲甲長整方甲靚啲
跟呢到絲打推介去咗銅鑼灣銀座yoyo nail整
佢好似係無igfb嘅相都係年幾之前
去到先發覺幫我整嘅唔係yoyo(老闆?)
見到上一個客整淨色 唔知4指定6指畫格仔 方甲
好似整得ok 先收200
不過間店嘅環境講真係一般嘅,無枱,佢係墊塊cushion上面鋪塊布定毛巾之類嘅物體,然後係你大脾整
不過值得讚嘅係佢修死皮好細心好仔細,一啲都唔痛,修得好乾淨
我整奶白色漸變soft gel加粒石 埋單300
仔細睇佢係有少少瑕疵嘅,舖gel未算超平滑,甲型都有改善空間,不過我本身甲床算深所以唔太有明顯扇甲
尤其是我上個月係beyournxxl到中咗伏
整體呢個價錢我收貨
如果對環境唔係好大要求、筆直300左右或以下覺得值得一試
(不過我book咗聖誕前去my gallerys, 貴百幾如果分別唔大我應該會再去yoyo到整)
請問有無聯絡/地址?可以點book?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞