[元朗恥,猶未雪。太子恨,何時滅!聚民心,踏破港共狗血。]祖雲達斯球迷臨時討論區(8)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
路過問一問祖迷
點解沙里咁鐘意出Bentancur
算啦而家都係差一分
跟住賽程難打既就係拉素羅馬
人地就打拿玻里羅馬
要睇下煙蛇功力了
我都想知
大巴拿著晒火都仲出廢貝
牙朗
冇乜人讚藍斯 (因為個名?)

佢出黎短短十分鐘就玩到短傳

比真 — 藍斯 — 大巴
短傳正到癲

但長期冇正選
而家又開始全球一沈百踩,變左地底泥
唯有放長雙眼睇到季尾會點啦
體能好速度又唔慢
重肯跑肯傳
我寧願睇佢多過睇迪奶
在意大利職業球員協會的頒獎典禮上,前鋒C朗拿度被評為上賽季意甲聯賽的最佳球員。

C朗此次並沒有前往巴黎參加2019年金球獎的頒獎典禮,他在金球獎的評選中最終也只排名第三,不過他在意大利職業球員協會的頒獎典禮被評為上賽季意甲的最佳球員,並且和阿特蘭大的薩帕達以及森多利亞的哥利亞雷拉一同被評為了上賽季的最佳前鋒。

在獲獎之後,C朗在台上説道:“我會用意大利語發言,我很自豪能夠被評為意大利最優秀的前鋒,我想要感謝我的隊友們,感謝那些給我投票的球員,在意甲效力了兩個賽季之後,我可以説這是一個非常困難的聯賽。感謝大家給我投票,希望明年的結果也會是一樣的。”
不嬲都係咁架啦
始終牙朗都老了
都唔寄望佢太多了
好想見到牙朗谷底反彈
我都好想見到迪列生性少少..
條撚屌吹大曬,仲金童喎屌...
牙朗性格好唔服輸
應該會刺激到佢而家係咁操緊
黎多次反彈立個歐聯番黎啦
阿朗要專心等餵先勁睇佢喺葡葡牙就知,唯有寄望煙蛇快啲tune好隊波好過,依家啲進攻都係麻麻
沙蛇連最佳11人都未定好 點打歐聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞