[元朗恥,猶未雪。太子恨,何時滅!聚民心,踏破港共狗血。]祖雲達斯球迷臨時討論區(8)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
都幾敢講今年無歐聯 加斷冠
次次早場都失分
馬天尼斯又入波,榜首了
沙蛇
不如季中炒柒煙蛇,要普daddy黎,打番快上快落仲好啦,以家d所謂傳控仲廢過上季又曬左牙朗
又一粒
人地入波真係當食生菜
Agger...咁多快馬打傳控真係on9
做乜鳩個個咁快反沙利
沙利波要時間夾,朗無波入相對既,黎不得不承認佢今季係態沉,另外中場供應不足都係問題
上面講請摩佬,我夠膽講仲衰,佢要打2隻快翼,我地邊到有,哥斯達踢1場傷幾場,貝就唔好提
我唔係咁睇
防守先係祖雲強項 與摩佬大巴哲學不謀而合
再者
摩佬+c朗
肥普呢d 玩高節奏 過德甲教拜仁喇
九成九係
平時出奶隊都唔肯出既 Can子都有正選
呢班都冇睇
想問下祖球迷有冇噓牙朗
呢排踢得好差下
希望大家比d信心,我睇左牙朗16年
牙朗係個種不停比睇死最後都大反彈既人黎,係皇馬都試過好多次而家咁款,下半季又會突然上身,希望祖球迷唔好咁快放棄佢
睇開d喇
干地都去埋國際米蘭教 意甲一直都係咁
有成績仲邊個會媽义干地
再者
屌帥上任時 全世界祖迷咪又媽义到飛天
假如摩佬上任 我估都無屌帥上任時咁惡劣
但又死出d4唔出demiral
本場比賽由於孔西利受傷,薩索洛由圖拉堤把守球門。年僅18歲的圖拉堤出生於2001年9月5日,這是他職業生涯首次代表薩索羅一線隊登場。

數據統計顯示,保方於2001年8月26日代表祖雲正選,當時圖拉堤還沒有出生,保方現在已經年滿41歲,與圖拉堤相差23歲。

而薩索洛門將圖拉堤表現出色,他多次做出了精彩撲救。

在比賽的第49分鐘,C朗一記頗具威脅的自由球被圖拉堤飛身化解,並且本場比賽圖拉堤貢獻了多次的精彩表現,在賽後接受採訪時圖拉堤難掩興奮。

“我真的不知道該怎麼説!太多的情緒了,太多想説的。對我來説,這是不可思議的一天,我從來沒想過自己可以完成這樣的表現。”

談到撲出C朗的這次自由球,這位18歲的意大利門將表示:“撲出C朗的這次自由球很重要,但是對我來説,更重要的是阻止了他們的反擊號角。”

而本場的另一個話題是雙方的門將,保方比圖拉堤整整大了23歲,而圖拉堤也對保方表達了自己的尊重。

“能和保方同場競技是我的榮幸,因為我小時候經常看他的比賽。我現在依舊很興奮,不知道該做什麼,我覺得我現在要做的第一件事就是打電話給我的媽媽。”
沙利啲輪換真係好難理解
demiral坐足半季都無得出
藍斯明明唔差都要做貝貝後備
佢講d球員狀態未夠好
但有睇國際賽就知完全係bullshits
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞