K-HipHop討論區 (13) signhere陪跑員哀悼區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
對比KPOP 緊係無人理本身聽HIPHOP既都唔多
真係好正
今年ambition啲歌幾啱我聽 同埋hash swan之前隻新碟 esp teenager in closet
HASH SWAN新碟好CHILL RAP同唱歌一樣咁好聽
https://www.youtube.com/watch?v=25BKak869v4
쿤디판다 - KHUNDI PANDA FREESTYLE (LIVE) / BROKEN GPS (EP.19)

困熊個FREESTYLE 佢真係好underrated 佢把live真係食cd
終於有消息 等咗好耐
印象CJAMM今次隻碟都拎左Korean Music Awards最佳HipHop專輯
係呀 我上面就係講緊個hiphop專輯 真係估唔到拎到獎 係好聽既但無諗過
Spider web
Superbee終於黎喇 等到頸都長
sogumm 新歌feat zico大家聽唔聽得落
聽左一次
比起我上次聽既dance同more love 好
(可能上次呢兩隻真係太難以理解
不過我諗聽返zico或者其他佢feat既歌會比較好
呢首係正常啲既
有無人有睇你們懂HIPHOP嗎
真係幾好睇 但MNET剪得真係好ON9剪短晒啲表演歌
宇燦真係進步咗好多
https://www.youtube.com/watch?v=xrfIIt-U748
[FULL ALBUM] BLNK - FLAME

https://www.youtube.com/watch?v=qNhIgMITN3Q
DEADMAN (Feat. Changmo, Chaboom) (Prod. Conda)
最鍾意呢首
Jay park去UFC睇比賽比人暴打
咩時勢呀 真係唔知驚
笑乜
咩時勢都好 對方無啦啦咁樣打人就係唔啱
何況今次jay park真係無辜到貼地
百份既我唔貼link喇
淨貼內文

任格鬥家鄭贊成翻譯 Jay Park遭美拳手掌摑
韓團2PM前隊長Jay Park(朴宰范)近日與韓國格鬥選手鄭贊成到紐約觀看綜合格鬥技賽(UFC),並擔任對方的翻譯,期間鄭贊成去廁所離席,而向來與他有「牙齒印」的美國拳手Brian Ortega便走過來問他是否Jay Park,之後更掌摑他,似乎Jay Park因選手之間不和而無辜捱了一巴掌。
之後鄭贊成回來後,又與Brian Ortega再起衝突。鄭贊成是Jay Park擔任代表的AOMG旗下選手,他於當地受訪時,Jay Park擔任翻譯,鄭贊成受訪時稱Brian Ortega見到他便會逃跑,Brian隨後曾向外表示見到Jay Park與鄭贊成,一定會毆打二人。

就咁睇內文唔關肺炎事
純粹係個拳手同鄭贊成有牙齒印
Jay park 掃到颱風尾
似係個美拳手憎jay park多過憎korean zombie
jay park真係似無辜多啲喎無啦啦俾人打 jay park點睇都唔似會得罪人 就咁睇文真係個美拳手on9
都幾無辜
呢首接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞