K-HipHop討論區 (13) signhere陪跑員哀悼區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=o06KIoelILQ
TWLV — Te Quiero (Feat. BIBI) • AÚDIO

屌sor 聽完呢首真係忍唔住po 呢首應該係最好聽既一首 BIBI把聲無得頂
https://www.youtube.com/watch?v=Vo23Ka1DjnE
We up 위업 - CHANGMO (Feat. Okasian & Uneducated Kid) 繁中歌詞

估唔到
唔撚係呀嘛女仔真係特別易上位?
上位易 長做難
btw 幾時先有jw消息
老老實實真係睇唔出佢有咩特別勁 可以頭幾條片就已經幾十萬VIEW
覺得JW短時間內都唔會入LABEL 自己發展下先 BTW佢好似黎緊都會出新ALBUM?
啲beat ok既
但真係太auto
啲歌黎黎去去個幾句 重複兩三次就完咗
同埋睇番佢啲live都幾大問題

同noel一樣

我覺得jvcki可能岩做獨立多啲
Btw啲人係咁話佢會入aomg/H1GHR
心諗咪夾硬ff啦
認真indigo個定位真係同佢最夾
每個人既形象都好有特色
不過睇番ig都知jvcki性格比較低調
極少講日常 最多就係po番啲sponsor咁
可能同其他人相處唔黎 所以退社

利申以上9up
佢唔係同young b嗰啲好fd架咩? jw 真係最啱imjmwdp hiphop味夠濃 同其他人又唔熟 行返之前條路都好啦

btw 條女既歌詞真係好簡單我都寫到10幾首
剩係得首look at me remix有changmo feat吸引到我
我意思係私底下朋友個種fd
其他社既人就算係平時都會圍內一齊出去
但indigo啲人都係有各自既社交圈
感覺milli同佢先係最熟 可能比較成熟

Yuzion始終都年紀仲細
又好難要佢寫到啲咩好既詞出黎
至於實力 有心都可以train到有進步既
https://www.youtube.com/watch?v=PLU3jR29WUk
코스믹보이 (Cosmic Boy) - 남아 (Feat. THAMA, SOLE, 김승민) [Can I Heat ?]
THAMA同SOLE都入咗amoeba culture 2個都係歌手勁鍾意thama把聲

https://www.youtube.com/watch?v=eSRJwNzL9UU
코스믹보이 (Cosmic Boy) - 일상다반사 (Feat. OLNL, BlG Naughty (서동현)) [Can I Heat ?]
你咁講又好似真係好少留意到jw既私生活低調既女神不可侵犯
年齡又唔係重點既 之前smtm嗰幾個比較細既歌詞睇落都唔似係自己年齡寫到既 anyway希望佢唔好咁多電音就好未聽真聲唔敢j住
私生活唔計post sponsorship
都仲有開投票story問買邊部車好既

其實都唔係
成個indigo連埋just music 都好似問題兒童樂園咁
又blacknut 又Noel 又cjamm
Youngb都係呢一兩年先成熟啲
就連osshun 都俾炸豬排訓話過
不過可能係節目效果
感覺milli係入面咁多個比較正經個位
就係除咗同觀眾互動真係無乜見佢同其他成員私底下既相處印象最深都只係佢同gray影相
諗起cox billy diss成個imjmwdp
YouTube 有yuzion既live睇
感覺似咪嘴/聲太細
同埋成日俾咪觀眾唱

所以我先話啲live同noel一樣
IMJM Concert 既表現簡直令我難忘
睇得出jvcki真係好鐘意音樂
每次表演都好用足全力
記得有次佢又發燒又病到聲沙
都照唱足全程 冇停過仲冇咪嘴

Cox billy個次係咪話giri係人脈rapper?
以前聽jw覺得好撚電 然後又睇過下live感覺上係2樣野黎
近呢一兩年覺得jw既live好咗好撚多 同埋而家啲歌都少咗電音 尤其係imjmwdp佢嗰把就黎破又未破既聲真係好crazy

話係人脈hiphop 然後有一首歌(定唔知係一段文)就diss晒全部人 (有啲無野diss就派膠例如diss jw太靚女好似係真係好on9
因為佢live冇用到auto tune既咪
用番普通咪去表演
再加上佢本身夠氣 所以聽落會更加正
病到聲沙係咪講緊上年hiphopplaya festival
個次我去左 聽到o哂咀
全程勁聲沙又冇解釋咩事
心諗佢做咩唔休息下/咪全咀
@不好閉嘴吧

<發表結婚 + 未婚先孕後只隔了一週發佈的消息>
Cr. Theqoo

係公海見到
DD好撚慘 上次雪莉今次Chen

不過估唔到竟然又搵佢 以前都合作過
Thama 同 Jooyoung首questions我loop左好多次
olnl把聲一直都聽唔慣
係 就係個場
我睇YouTube 佢好似都係簡單講話自己唔舒服 唔好意思之類
係再睇下面啲留言先知係發緊燒
睇得出佢真係對自己既事業同舞台都好用心
亦都冇拎病黎做借口
呢到應該9成人都對OLNL無好感
利申:有啲歌佢把聲我接受到又覺得OK
講THAMA既話 KIM SEUNGMIN首ISLAND同埋dynamic duo首return都好正 唔識形容佢把聲 但好有魅力
病都要咁chur真係respect 覺得佢真心鍾意hiphop 佢自己啲歌既題材又夠特別
sik-k 個anysongchallenge 睇到好尷尬chok到咁做乜
識貨 個program最中意佢哋兩個
btw首主打好sik-k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞