K-HipHop討論區 (13) signhere陪跑員哀悼區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
會唔會太癡線 真係以為抑鬱症大晒
同拍緊拖然後對面講分手 然後就話分手我就自殺咁好乞人憎 最on9真係可以反告返人 估唔到vinxen咁劣
Doyou超可愛任佢舞
仲著哂doyou 成套野上身
sikk都幾撚型俾virgilablon邀請做off white paris fashion week modal
佢心諗主人點解可以咁ON9
前幾日都好似見到有見到佢著OFF WHITE既相
利申:唔熟fashion
但講fashion其實都未輪到佢啦
https://www.youtube.com/watch?v=VHsUAr6qJ30
도넛맨 (Donutman) - 아파 (Feat. 펀치넬로)
佢行埋catwalk 好勁 本身個人又唔係高
groovyroom兩個都去左睇
做model算啦唔好做電鰻除衫情歌rapper
[Track List]
1.아파 (疼痛) (Feat. punchnello)
2.어차피아무도안듣은2번트랙 (反正沒人聽的2號track)

屌原來唔係single
palo發姣撫摸自己塊面
young b 改名
你講改返用本名好似改左一排
真係唔知...
自隊一打膠
唔係得ig改咋咩
cumpilation都仲係用young b

唔係呀真係改左
印象中佢幾個月前係啲公演到講改用本名
話以前細個改做young b
啲人問佢咁你老左係咪叫old b 佢好似話唔鐘意聽到呢啲問題所以改返用本名
叫영비可以,但唔好用英文young b
forever young呀嘛怕乜

https://www.youtube.com/watch?v=Ok_xauoTobs
영비 (양홍원) - The End

又有一首新歌LOOP
究竟幾時先出album
等到我頸都長埋
等緊HASH SWAN ALBUM
加一
但驚佢壓力會大
因為同label嘅ash同changmo出歌都打破左佢地自己紀錄
無比較無傷害啦 同埋又唔似以前SIMON D咁係社長但唔太活躍
痴撚線
Zico而家比Army屌買榜
話一個首歌詞疑似講緊買榜既人買榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞