K-HipHop討論區 (13) signhere陪跑員哀悼區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
jayci yucca 無記錯係咪主要係唱歌多過rap
其實都係
剩係聽過首T.T.C 呢首都聽過但無咩感覺聽完dpr live全部再聽下佢呢個album既其他歌先
我頭先去聽左小小sogumm既歌
恕我唔太識欣賞
好似鬼食泥咁.....
食左藥聽應該幾好feel
有啲歌都聽得落唔錯既
不過講緊既係15首歌入面得1首先係咁
佢有冇可能唱到兩次一樣嘅live
聽返dpr cream首color drive先發覺最尾有彩蛋
彩蛋係指?
我覺得有啲佢featuring嘅歌都ok
但佢自己唱哂成首就有啲難頂
好似成首歌冇melody冇節奏可言
佢鍾意點唱就點唱可能我唔好識欣賞
有冇人係Spotify揾到dpr個album
有啲區琴日就上左架 香港仲未有
https://www.youtube.com/watch?v=y0Pbt8i_Gjc

[FULL ALBUM] 스윙스 (Swings) - Upgrade 4 앨범 전곡듣기
spotify效率通常都係你個名
真係好好聽
今次d個rap得比較快intense d
無之前咁r&b
個人最鍾意oh girl
mv一如既往咁高質
希望今年會黎香港嘅concert啦,上次仲要取消左 sad左好耐
btw spotify幾時release張碟 dllm次次都要等勁耐先有
講起dprlive我最鍾意都係出道個張碟
featuring已經屌打曬
mv又係超有feel
我真係好鍾意singing rap 同r&b
佢係soundcloud 都有release到幾首歌都係咁好聽
her就係beat好洗腦
jasmine
To whoever都好正 聽到啲回憶翻哂黎
Oh girl聽得好舒服 個人最鍾意geronimo
上次concert真係等左咁耐有香港好開心 結果取消好想聽live嘅live
好後悔個陣冇買碟
ian嘅片+cream嘅beat+live=

btw singing rap
鍾意pH-1 peno同hash
有冇睇過明日的宿醉 bassagong好好笑
之前去左聽佢個killing voice
真係聽到好辛苦 一分鐘就頂唔順去聽番hoody洗耳
佢係唯一一個DINGO KILLING VOICE/VERSE 我聽唔晒成條既人
真係好撚KILLING
上網睇其他地方既dpr live既live 勁好氣氛點解要取消
利申: sad到而家
COMING TO YOU LIVE?
嗰隻都幾屈機 無一首係低質 一出道就勁受歡迎

講singing rap coogie同young b既都好正
rapper唱歌真係唔知點解特別有feel

呢隻最鍾意geronimo同埋S.O.S
但其實首首都好好聽
有呀有睇有中字個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞