K-HipHop討論區 (13) signhere陪跑員哀悼區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁多個嘉賓 我只係識double k一個
第一次聽 出咗好多集?
而家出到13集
星期一至五都會更新
去vlive search 내 전공은 힙합 就有得睇
有字幕!

正呀今次導師軍團
有幾多個ur既參賽者有繼續rap
本身第一季關於咩
第一季扮唔同節目為主題
例如produce系列 smtm genius等
跟住佢地全程要忍笑
smtm可以睇番player第9同10集
個節目本身係搞笑綜藝,集集有唔同題材
有幾期係做show me the money
都請左幾個rapper paloalto DD Rohann 宇燦 dindin sean 好似仲有唔太記得
李秀根第一季嗰陣個rape我聽咗好多次
第一季有一集係一起身就比制作組夾咗去行catwalk
果兩集笑到仆街
真係好高質
李陳鎬果個農忙歌都好勁
有睇 勁好笑
colde 嗰個label既人?好似聽過下 bass好聽
係呀 佢label啲人係幾屈嘅
但首歌感覺係colde - bass (feat. Khakii)
幾日前有聽過佢既live都幾好幾穩
又有NAFLA又有HASH SWAN ALBUM
https://www.youtube.com/watch?v=Hf7Ad2XsJWQ
Queen WA$ABII - 안녕, 쟈기?, Look at my! & 누나 Bank (LIVE) / RAPHOUSE ON AIR (EP.23)

未聽過既女RAPPER
btw有ash b
第2首歌做乜鳩條女

yumDDa好似仲要影佢
屌原來JIWOO就係hayake 係咪得我一個old news
Jvcki po咗新story
唔知會唔會有機會入ynr呢

不過yuzion已經入咗
最多都係同ynr合作再出歌
無話一定要得1個女rapper既
http://www.lakickz.com/

2月7日好似開售CHANGMO既meteor hoodie?勁想要...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞