[Uaena] IU 討論區 (32) - 2019 IU Tour

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
德魯納OST最中意就係Remember Me 好葡萄
冇入二期 二期有咩㗎
有塊枱燈
一卷貼紙
韓場係呢樣好好
不過我都係覺得舒情歌最後應該係鼓掌唔係叫woooooo
認同韓國演唱會就係咁高質舒情歌最後應該係鼓掌唔係叫woooooo
新手留名 可以由邊度開始慢慢了解iu
由音樂世界開始了解 每隻碟就算非主打都好正
由第一隻碟開始聽到新嗰隻...
會慢慢發現娘娘點樣由一個 idol 轉型成為音樂家...
睇完琴晚singapore 場
覺得自己睇iu 演唱會睇得太遲
miss 左早幾年
modern times 做分水嶺 開始多元化
跟住 chat-shire 全面創作
雖然我冇追過韓星 不過都有聽過佢以前首good day同you and i 最有印象係唱囍帖街
近排睇德魯納酒店發覺iu真係好正 心地好 對fans又好 睇親佢啲新聞都話佢捐錢 有義氣
韓國藝人我剩係欣賞iu
請問新人有冇咩注意事項或者初入門教學
追娘娘佛系就得
買碟平均年半至兩年先有一隻

想追資訊 follow 下坡仔 twitter 就有

追娘娘佛系就得
買碟平均年半至兩年先有一隻

想追資訊 follow 下坡仔 twitter 就有

追娘娘最輕鬆架啦....
兩年一碟CB又唔上台打歌....
已經唔使去追放送....
簽售又淨係一場起兩場止....
真係追既咪淨係得con 囉
modern times 做分水嶺 開始多元化
跟住 chat-shire 全面創作

好在佢肯試去轉型...
如果淨係keep 住做 idol 好難做到十年咁耐...
我係modern times時期入

都覺得遲左d
由偶像向堅•藝人方向進發,必經之路。亦真係好在佢一開始就係單飛,否則真係會耽誤好多時間,甚至錯失晒發展嘅空間同時機。
Marshmallow~~~~
要退休 融咗落熱朱古力

由偶像向堅•藝人方向進發,必經之路。亦真係好在佢一開始就係單飛,否則真係會耽誤好多時間,甚至錯失晒發展嘅空間同時機。

如果嗰陣時佢公司嗰個團搞得成咁就真係gged 啦....
想問下坡仔係指邊個 真係唔太熟
佛系追星啱我 宜家決定由聽歌開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞