[Uaena] IU 討論區 (32) - 2019 IU Tour

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
Lullaby啱啱先出咁快用到有生之年

咁我唔知仲有冇機會聽到嘛
[url]真係好擔心娘娘[/url]
Jam Jam真係好難聽得到;問心嗰隻碟入面最鍾意呢隻。Chill到裂開~

對Good Day三段高音冇乜特別興趣,
最鍾意既best song dear name出左黎,配埋四面台
Jam Jam真係好難聽得到;問心嗰隻碟入面最鍾意呢隻。Chill到裂開~

第一次聽Jam Jam 已經好正,今次竟然聽埋live...
想聽娘娘唱live既歌又有一首達成咗啦!

睇左第一次韓場 同港場比各有好處啦

韓場win
1. 場地 (座位 四面台)
2. 配套 (音響 smart stage)
3. 價錢
4. 手燈場控
5. 時間長度
6. 有座墊送

打和
1. Song List
(韓場係有啲港場唔會聽到既歌 不過港場有啲歌韓場都唔會唱 而且有娘娘準備廣東歌)
2. 嘉賓 (韓場實大牌啲 無得咁比)

港場win
1. 慳機票錢 唔洗攞假
2. 娘娘會講英文 親切好多 始終唔識韓文真心打左折
巴打有無帶多個袋載咕筍?舊年唔醒起,拎住去食宵夜,頭都痕~
有袋都唔用 攬住返去比啲路人睇 不過我係返酒店
IU唱到一半接獲具荷拉死訊!硬擠微笑二次安可:唱不下去請幫我
https://lih.kg/1751065
《 2019 IU Tour Concert <<Love, Poem>> in Taipei 》最後追加座位

再次感謝大家對IU的愛護及支持!!
考量粉絲朋友們反應之購票需求,經各單位及舞台工程確認,《 2019 IU Tour Concert <<Love, Poem>> in Taipei 》將再釋出最後追加座位(視線不良區域)。

「最後追加座位門票」將於2019/11/29(五)中午12點 拓元售票系統開賣。
11/29(五)開賣當日,僅提供【電腦配位】,其他相關注意事項(含購票/取票流程)同前次(10/27)售票規定,敬請留意,謝謝!

最後機會

cls邊位手足
佩服呢位uaena
paul kim 隻 me after you 又幾正
返到香港係咁loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞