[Uaena] IU 討論區 (32) - 2019 IU Tour

1001 回覆
22 Like 6 Dislike
話說成詩京啲嘢,響香港易唔易買?好奇八下~
巴打好耐無見,補返句恭喜先~~
Hello 巴打,估唔到咁耐冇上黎你地仲認得我
多謝你呀, 果時擺酒都有1圍娘娘FANS架
話說成詩京啲嘢,響香港易唔易買?好奇八下~

新出既話應該唔難,舊嗰d就上網搵啦
Hello 巴打,估唔到咁耐冇上黎你地仲認得我
多謝你呀, 果時擺酒都有1圍娘娘FANS架

如果有埋娘娘黎唱祝賀歌就不得了啦...
原來係咁
新加坡啲飯仲原地等到2046
去旅行,睇娘娘,睇女團滿足晒你3個願望

其實真係為咗睇 con 先過去
我都無乜時間可以去其他地方行下
所以揀左好多首娘娘既歌做BG Music當佢唱祝賀歌
#IU x SAMSUNG
三星語音鬧鐘! 總共錄了4版不同的語音~
https://youtu.be/6suKfRfuSlk
「三星 Galaxy 系列內建名人語音鬧鐘服務,僅需進入內建的時鐘 APP,選擇鬧鐘提示音中的名人語音鬧鐘,登入三星帳號即可付費下載,每款鬧鈴售價 70 元,可使用 90 天」

大家又要比錢呀
原來好似SAMSUNG機先用到
用🍎咪無
我好想要,但無用宇宙好耐
大家又要比錢呀[/quote]用🍎咪無
我好想要,但無用宇宙好耐[/quote]
仲要只有三叔機先用到
每款鬧鈴售價 70 元,可使用 90 天....
娘娘賺完錢會捐返出去所以盡情買啦
得三叔機先用到
想買都無得買
所以揀左好多首娘娘既歌做BG Music當佢唱祝賀歌

聽住娘娘既歌食乳豬你都咪話唔正!
70蚊仲要唔係買斷....
不過都唔關我事,無用三叔機好耐
話說早幾晚食糖水,就係正正撞到間舖頭播Love Poem...
有冇幫襯多碗先?
個人覺得劇情上冇我的大叔咁好純粹睇IU,同埋畫面吸引啱大眾口味

大叔就暗黑少少但劇情一流,如果你係對劇情比較有要求嘅人建議睇大叔
咁呀咁酒店你一定睇,成套野娘娘換左幾十個造型,包你鍾意
個套咩德魯納酒店有無人知好唔好睇
個人覺得劇情上冇我的大叔咁好純粹睇IU,同埋畫面吸引啱大眾口味

大叔就暗黑少少但劇情一流,如果你係對劇情比較有要求嘅人建議睇大叔
我唔睇劇情的純粹想睇下iu
咁呀咁酒店你一定睇,成套野娘娘換左幾十個造型,包你鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞