大學 大專 冗員討論區 (9)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
唔會 因為有大學已經加左
oh sorry
1)有無巴絲知道bu general clerk個salary range?

2)BU above Clerk BUT below EO 可以申請咩title??

感謝!!!
2)admin asst, EA/asst offr
唔清楚
但bu係EA=AO
知唔知bu EA/AO starting 係咩range?
想問下有無人知UST係咪好慢先出offer??? 通常in完要等幾耐架? 好痛苦
funding位定係project位先, 一個department正常admin位佢都係預左個舊錢比你, 唔會話你年年跳point 佢個budget 負擔重左
除非你做緊既唔係UGC funded 既POST

咁當然呢個世界無必然, 成個學系都可以無左既, 但正常應該唔會唔比你跳POINT
有冇人知教大既clerk位幾錢人工?有call星期五朝早8點幾in,有冇巴絲做過可以解答下我人工大約咩價位因為住得比較遠,諗住如果人工唔太高就reject
每個 band 有 3 個 sub-group,即係 pay scale 入面果三個有 underline 既數目
sub-group 3 既人先會拎到真正既頂薪
睇合約同 portal 會知自己屬於邊個 sub-group
sub-group 1/2 既人工掂到第 1/2 個 underline 既數就冇得再加,除非俾老細改高個 sub-group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞