Tomix/Tomytec N-scale 鐵道/車道情境模型

796 回覆
30 Like 1 Dislike
平過官方價喎
之前睇過一兩次佢嗰啲訂價比外邊其他鋪貴,所以無留意係咪比官方價平
終於到貨,驚喜係原來支援動力組件!

gm隻eva 2000系delay
我都等到唔記得咗
今朝一起身見佢sd個email黎話要9月出貨
Tomytec bus collection,依家N scale 一定suppport
null
撳錯掣再post過

我之前咪動力組佢有指定車款, 不過新嘅車款可能已經考慮埋呢一點,我個layout 終於可以有多啲車行lu
第一次玩模型?
只有KATO專門店係賣官方價
其餘模型店一定平過官方價
想知萬寶仲有無做?
WhatsApp 無人覆既
唔係啩,我仲有貨未收
唔知啦,我WhatsApp 左佢幾次都無覆
唔知發生咩事
有冇師兄有玩Sankei 1:150紙模型?
8月尾會出大雄屋企
有覆我,好彩
無喎,不過似乎幾好玩,search下先
好得意喎,難砌嘛?
YouTube有教學:
https://www.youtube.com/watch?v=MGLMjt0utg0
睇落應該唔難, 最驚條片12:40嗰張紙界得唔靚

但我應該會買多一兩間Sankei嘅產品練習下先
呢個post毒藥嚟
入多兩次一定破產

留名
我一直都心思思想入坑
最想入手嘅係E233系中央線 H編成 full set 6+4
近排見到Kato 出新set 諗住終於可以玩啦
點知佢個4卡set係無動力車
我見Tomix 以前出嘅A B set都有埋動力車 可以拆返開兩set咁玩
想問下你哋覺得Tomix 出新set 或者再生產嘅機會大唔大?
定係我照買kato 呢set好
KATO 除咗冇摩打之外,第六卡係冇車頭燈,佢根本就手for你分開玩。我覺得當佢出咗Green車版本之後TOMIX就會出模型,但起碼等幾年,因為佢話23年先會出Green Car。
要等又無乜所謂嘅 反正而家屋企都冇乜位
當係自己入坑嘅flag都好
一日tomix唔出我一日都唔入坑
btw 平時有冇咩地方可以keep住睇有咩新產品
日日check官網有啲辛苦
Tomix 係個個月10號左右公佈。

連埋Tomytec個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞