Tomix/Tomytec N-scale 鐵道/車道情境模型

796 回覆
30 Like 1 Dislike
邊度有得訂
HobbySearch 都有

4080 yen 好似貴過普通版好多...
必入EVA...
hello kitty 有點抗拒 但又係500系...想要埋
會買hello kitty嘅應該好多都係想儲一齊set 500系先買埋
Amazon JP 有直送

想開始砌場景,但好驚自己一開始砌太大搞唔掂,同埋真係佔好大地方🤦🏻‍♂️
碌碌下fb見有廣告所以係代購到訂左依架500eva同架名鐵eva4卡
另外想問下架500eva 係咪都出過4卡?
未接觸過因為eva而買車
我唔識 只係追開first car museum 既新幹線
希望其他巴打答到你
係兩列唔同嘅車,而且唔係同一間廠出

Tomix 500系 EVA 係限定品,現貨已經炒到好貴

Greenmax 名鉄EVA 未出應該仲有得訂,要買就快手
上年十一月喺小倉坐呢架車返博多,因為經歷咗啲紀念價值嘅事,一直想搵返坐呢架係咩車,有冇巴打認到個車廂自由席嚟

幾個月前康怡Aeon 大量

終於開始咗,第一次整場景好過癮
我就喺度訂咗淨Eva, Hello Kitty 第二度訂咗一抽八卡
唔知邊度有隧道配件,自己整咗條

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞