見習航空交通管制主任SATCO 2019

665 回覆
21 Like 4 Dislike
唔洗睇曬個table同graph,睇左問題先,好多時都一野睇到答案
我都聽到hqrh
DEFGHIJKLMNOPQR

G->H 1格
O->Q 2格
O->R 3格
D->H 4格

起碼你耳仔無壞
講d唔岩你心水既野就係考官
其實未試過好難,考完之後你就知其實唔難。無得溫,睇你內在
睇完都唔明😂😂我認我蠢
佢中間個OO係咪照抄返QR?
500x考場個主考官戴住口罩咁講instructions 撚聽到咩 冇叫寫名又扮有叫
果個考生企起身時有舉手..但一直沒考官理.
我坐係果個考生後面
班考官似知多人舉手..個個dup低頭數野..五個人都沒一個望下場出面舉手既考生。
其實抄低班考生既No. 比佢地一次過去洗手間有幾難?break time 扣埋時間最少有廿鐘比班考生去啦.

考個四個鐘既試,有個半個係break time .唔明點解考生都沒得係break time 去洗手間.
一開始都諗唔到,想寫HJ2Q就算,後尾返check先諗到
我認係鍵盤戰士事後至敢係度出聲
我個場我周圍9格都無人坐
成個場差唔多一半人無去考
其實我都唔明點解一個咁長時間既試都無toilet break
去到paper 5 d考官刻意早d派卷唔俾人去廁所
我估佢好快又要開過,之前重開都應該係無咩人報先要延期
Paper1做哂
Paper2有三四題唔sure
Paper3唔知自己做緊乜 撞咗十幾題
Paper4撞咗五題
Paper5撞咗五題
考份政府工個試都咁難,如果入咗職壓力會唔會大到癡線
最緊要睇清楚same定different,有冇reverse direction,對卷嗰陣發現有一題就係咁錯
問conflict嗰啲次次都睇好耐
全部都差幾題 撞左
頭幾條conflict真係要睇路線,但後尾幾條只係睇高度就做完
真係無睇過
我係考完paper 1&2 先至走去揭返份email睇下下份卷考乜
有無清之前考過知道大概幾耐出result
佢寫6wk
今日先見到呢個post, 原來今日考, 既然睇到就話聲比大家知
雖然做錯唔會扣分, 但accuracy係會影響final result
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞