見習航空交通管制主任SATCO 2019

665 回覆
21 Like 4 Dislike
同上年一樣撞好多

利伸上年到final in
撞咗幾多到
仲有如果你講緊6004,嗰個考生係要求考官提供水俾佢or俾佢出去斟水,而唔係唔俾佢飲水

利伸:考生之一,發現全世界都無睇guidance note
可能佢淨係遲5分鐘
淨係俾佢完左1同2先入場
份野有寫
不過我覺得無考兩份其實可以唔洗考
Ys..
舉手班考官專登扮睇唔到..
寫到明錯左唔扣分,只係勸你唔好撞啫
但Break中間三十分鐘都唔比人去?
要人鳩坐三十分鐘. 等開考再用exam time 去?
paper 1&2 係有俾去toilet,但人太多根本無可能滿足全部人
不過自己睇返guidance note,其實我都唔明點解個試唔設toilet break,上2星期嗰個又係咁
其實好多aptitude test 都話唔應該撞
但邊個知你係撞定做錯
無撞過,驚佢計accuracy
投訴咩?
可以點投訴?中段30分鐘break唔比人去洗手間有沒得投訴?
登果個早走抗議巴打唔抵
嗰個佢係on9啫,無啦啦企係身仲要四圍行都應該要dq啦
佢如果唔自己走仲有得繼續考就對所有考生唔公平啦
唔睇guidance note 怪得邊個?
唔認同個考試制度咪唔好入黎考or事後投訴arrangement
paper 3就撞好多,paper 4就2成撞,paper 5撞1題。

paper 2 唔識解Book個題,同埋選舉題好似計錯數😂😂

paper 1做曬,應該100%
paper1點做得曬
諗多咗
Book 個條你寫晒A-Z出黎的話就會明, 第一個字母郁一格, 第二個郁兩格
咁撚勁唔怪得可以去到final in
無咁多時間諗同寫,直接放棄。我聽左good係HQRH, 我即刻知自已聽錯,即刻唔聽
paper 1 做曬? 屈機喎ching
Btw final in 係點?難唔難?
你係咪6004既考官黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞