「突發」 黃之鋒要求區選提名有效:「我要宣誓效忠中国。」

665 回覆
1478 Like 236 Dislike
正評果D係真心膠定點
支鋒加油 撐支鋒 姐係撐自己
真正戰場從來都係街頭抗爭,議會抗爭死左20年
你啊
你質疑支蜂?
樓主係香港獨立黨+分化撚

獨立黨班人出晒名態度惡劣
樓主亦唔例外, 仲要非常小學雞
獨立黨就係上次同攬炒巴同時搞眾籌嗰個所謂政黨
結果態度惡劣又無遠見所以比人插
post出黎既垃圾所謂廣告係poland ball meme

英國落廣告宣布中英聯合聲明失效 初稿
https://lih.kg/1301516

HKIP屌你老母分化撚

post出黎既垃圾所謂廣告係poland ball meme

HKIP屌你老母分化撚

HKIP屌你老母分化撚
屌 唔怪得啦
鋒哥明顯假膠啦
我支持愛國者之鋒
點解無黃大仙區或鑽石山附近呢?
有新款抹屎忽toilet paper 正
人哋係乜都好, 你哋HKIP都係成日誤導人架啦
成日喺度誤導人叫人支持英國廢除聯合聲明. 明明係應該叫英國國會出bill 去指出中國違反聯合聲明. 邊個無啦啦廢約就係邊個唔履行合約.
其實我上個post唔知樓主係乜料嗰陣時
係一直理性討論, 以事論事
直到發現原來係HKIP嗰個moment
我即刻知道同佢講道理係無撚用
所以我依家癲左咁追擊佢
條友根本有晒agenda搞事,邊係嚟以事論事
上次樓主偷換概念理論左好撚耐
最後發現原來佢係曲解左基本法理
然後喺被曲解左嘅idea繼續伸延落去

唔使同條on9嘈
我依家直接不斷重提poland ball登報呢段黑歷史
原本囂張嘅氣焰完全冇晒, 駁都駁唔到.
下? 對住toielt paper 🧻 要激氣架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞