「突發」 黃之鋒要求區選提名有效:「我要宣誓效忠中国。」

665 回覆
1478 Like 236 Dislike
入黎幫手啦
個問題其實係
作為香港人嘅我地, 跟本一直得小貓三四隻去搵英國幫
英國最注重忠誠, 你香港人自己甘心求中共做中共大灣區香港市人
你叫英國點幫你
你睇直布羅陀, 福克蘭, 人地一直堅持英治
唔似我地香港人咁, 有事先求下人地, 無事就繼續奶共

搵唔到佢講過呢句窩,俾條link 黎睇睇
中国人 2014
中港不分 2019 德國
效忠支那宜家做緊
咁多正評係咪睇唔明我係曲
哇 屌 你真係巴撚閉

英國VS阿根廷/西班牙同英國VS支那 可以擺係同一個dimension講?英國保呢兩個地方係因為佢哋求???你啲歷史都真係幾好。咁你不如睇埋中國歷史,自己發展地下黨組建軍隊反攻大陸推倒腐敗政府成立自己嘅政權建國喇屌!

你願意比條命出來打仗上埋前線英國都未必肯喇!讀得歷史又唔撚客觀睇,點撚樣民意授權英國出兵呀,訓醒未呀?

一時又話脫殖建國,一時又要求民意授權英國出兵,呢啲雙重標準都真係幾撚好笑。你係要建國定歸英呀懵L。

你跪求兩下,人地出兵幫你建國,乜撚嘢都唔使做係度鳩嗌幾下,係電腦面前䟴䟴腳就建咗國,真係好撚有智慧。
原來真係有弱智
寫得咁撚清楚都要問

睇完唔明就算啦
出去乞拜共匪俾民主你
睇完,下一步點做?
你點爭取民意?
同埋點解個個都唔講要講Gphone ?
曲直難分,沉吧
咁係未有可行性?答到先copy and paste喇。CLS。
好老實講下一步要香港人醒
將五大shift 去廢除聯合聲明 + 92 年出嘅香港關係法
如果香港人冇政治智慧做到嘅話 可以迎接大灣區香港自治區

我一個人/ 蚊型無資源政黨係無可能推翻共匪一手湊大嘅泛民集團。可以做嘅就好似宜家咁「宣傳」

支鋒 係可以預見20 年後嘅司徒匪華,屌爆佢(即眾志,眾志即攬炒 )自然瓦解大部分泛共民匪
冇,你出去乞支那啦
冇義務說服弱智 死撚出去支那乞
P牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞