「突發」 黃之鋒要求區選提名有效:「我要宣誓效忠中国。」

665 回覆
1478 Like 236 Dislike

要幾多字都可以俾你
睇完可以出去繼續乞共匪
乞足35 年嘅on9 民族
去左屙屎
有你呢種弱智 香港唔應該有民主
寫撚住中華人民共和国
出黎啦中国人
點解有人正評呢啲5毛 post
拎撚哂光環大義凜然迫人同你一齊死
建制每日反口覆舌顛倒是非黑白你唔去理
黃之峰講句野做入場券你就真心膠日日狙擊
企撚哂道德高地去狙擊自己人為咩
一係就係5毛 一係就係傻閪
遊戲都唔知點玩
樓主條柒頭收收皮啦
入你老母場卷
入完個殖民局有效制衡到政府
洗撚出黎抗爭咩?
用下個閪腦
俾人出賣食人血攞光環都唔撚知
出去繼續乞共匪賜民主俾你啦中国🇨🇳人
遊戲要死人
死多幾個先啦咁傻閪

入完個殖民局有效制衡到政府
洗撚出黎抗爭咩?
用下個閪腦
俾人出賣食人血攞光環都唔撚知
出去繼續乞共匪賜民主俾你啦中国🇨🇳人
樓主,我有相熟嘅精神科醫生,
佢話你講低你個連登名去各大醫院就會有醫生搵你,
仲收你平啲,有時間就去下喇
450 正評
你full booking
中共斥巨資收賣西方
遊說集團統戰華盛頓

【華為被禁】華為遊說費飆60倍!原來聘用特朗普籌款人 欲說服白宮
https://china.hket.com/article/2479940?r=cpsdlc

董建華基金會 擲2,240萬左右美政策
大搞政治游說 否認中共代理人
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20171130/20230175

抗衡中國魔掌
組建香港既遊說團隊!

誠意推薦:

香港大專學界國際事務代表團眾籌計劃
Hong Kong IAD Crowdfunding Plan
https://gogetfunding.com/hkiad-crowdfunding/

香港眾志國際眾籌計劃 Demosisto International Campaign Crowdfunding Project
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/?show_desktop=1

什麼是遊說集團?

遊說集團的工作,是嘗試影響立法者或其他持份者決定或行為,在政治角力中為服務對象爭取利益。遊說集團的服務對象,可以是國家、企業、社會團體、個人。在美國,政治遊說是極為普遍及重要的一環;幾乎所有政治操作都有遊說集團的參與。

為什麼香港需要遊說隊伍?

任何國家的政治,背後都擁有複雜的政治脈絡;包括國家政策、政治形勢、民意、錯綜複雜的利益網絡、乃至個別官員或議員的性情喜好。要在國際社會維護和爭取香港的利益,香港需要一支能具經驗和技巧,能夠有效收風、熟識政治形勢、具備遊說策略的隊伍。
cup錢賣港35 年如一
有班柒頭成撚日話為選票就係向中共跪低
其實同藍絲話我哋為八千去一日遊行一鳩樣
???
收皮啦好冇
今次識玩
其實冇腦真係好撚慘

反支 最後入支 成為支一部分 再反支
Nazi個名真係鳩Up

入去做公安啦咁你

都唔係為糧跪嘅,為左做25 嘛
冇歷史常識 冇腦 出去乞支那俾民主你啦 死左唔好喊就得
嚇撚到條友要扮病
我定佢
你咩料
傻閪繼續做你抗爭嘅野囉
你覺得你嘅抗爭咁撚有用
佢選唔選到佢講咩都唔閪關你事啦
你識做嘅野就得狙擊佢
人哋play the rule就唔撚得
你係要好撚聰明看透制度不公義打破極權
所以所有想從內制衡建制操控就唔撚俾
屌你老母
tell me what's you plan then?
喂 咁你唔入警隊
Play the rules 啦
改變警隊啦on9仔
人地叫自己中国人 美國國會講要一国兩制 民主中国

俾人玩撚足35 年都未識醒

英國指撚埋路你行唔行
乞共匪,共匪冇民主冇法治,叫佢俾你是咪得香港人先咁弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞