「突發」 黃之鋒要求區選提名有效:「我要宣誓效忠中国。」

665 回覆
1478 Like 236 Dislike
下 英國同我地有緊密聯繫wo
你呢?

返去含支蜂條撚啦垃圾
出黎啦 反港獨 愛中国撚,下個香港人因為政見死就係因為你呢種不思進既垃圾
https://twitter.com/senatorleahy/status/1184865122977746945?s=21

依個Senator 未Cosponsor 條Bill
而家得百幾retweet rate
幫拖
條BILL就算撚數啦
1. 泛民推到狗咁就知冇好野
2. 條BILL 係BASED ON JD, 加強JD嘅一国兩制承認性
3. 唔停香港關係法, 講乜都冇用
based on JD點解係加強一國兩制嘅認受性?點解唔可以係反映出中國違約?你又偷換概念喇
蝗支蜂
識玩識玩
好波好波
主張港獨唔講出聲就等於愛中國撚
呢D真係得你先講得出
唔主張港獨又點脫支治,唔港獨中国五星紅旗一日都係香港升起,唔港獨咪就要下個香港人被中国管治而殺。
我不殺伯仁 伯仁卻因我而死

你唔愛中国點做得出?

呢D咁簡單嘅Logic 推理都搞唔掂,唔怪得你話Hkip高高在上,因為你就係一陀地底泥,hkip永遠都將你踩係腳底

你就好似一格Stand by 緊嘅抹屎廁紙,無辦法亦無能力,推翻hkip所講嘅理論,所以只有訴諸態度,然後cap圖,係Hkip 嘅理論後面鋪一條長長嘅抹屎廁紙路,因為你無料,你明嘛? 抹屎廁紙

快撚D Cap圖啦,每次hkip出現嘅地方,你只配係後面做一格格風乾到硬嘅抹屎廁紙,穩穩當當咁貼係Hkip嘅理論後面。
蘇聯都打過啦
越戰美國航空母艦停左係香港86 次
今日先屌完中国係敵國
有咩係冇可能
有了,共匪治下有民主咪冇可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞