「突發」 黃之鋒要求區選提名有效:「我要宣誓效忠中国。」

665 回覆
1478 Like 236 Dislike
既然想體制內改變
唔會阻止佢既
咁你入警隊啦
聽完就算
星期日見
呢個po真係笑死人

Gphone 要入有咩問題?

佢既作用就係咁

加大自己影響力先有用

緊係要入去
你真係笑撚死人
人地維護支那主權 維護一国兩制
成班傻撚左201416 出賣完你都當冇事
效忠支那又冇事
香港人係抵撚死
為選票賣命
咁你既建議係咩?? 唔比佢入咁投邊個??
比晒建制??
人地可以去埋美國遊說都係因為佢做過學生代表,
有一定既影響力係到,明明係同路人,尻up幾句可以入閘,點解唔尻up?
宣誓效忠一個失效嘅殺人極權
你當誓言係乜?
入到去又有乜用,有用今日洗咁?
路就係到,係要支那管 我冇野講 我宜家就盡力
呃足香港人35 年嘅政黨

入區議會 同 乞共匪 係零關係
共匪冇民主冇法治
眾志係國際做咁撚多野唔見你提
美國國會係扮君子過法案
但係條法案規管中共俾香港普選迫中共跪
有普選先再講中共滲透定大中華定港獨啦係咪
佢去選個區議會關成件事撚事呀?
你係咁撚醒去叫英國議會
叫佢監察下中英聯合聲明?
Boris johnson 不知幾撚想奶共賺錢唔見你提
黃之峰有個小小光環就狙擊人哋
講咋嘛,有咩所謂
又冇定義點樣先叫效忠
你要英國收返香港? 美國駐軍?點做?第一步點做?英國話ok? 美國話ok?
其實你係咪驚Gphone入去你地就失去一個有影響力既人?
如果係,咁你應該同佢講你個方案,你睇下佢by唔by? 你係要遊說佢,唔係係到屌佢,換為你冇更好既方法,呢個係政治現實。
如果唔係,咁你地應該有更大影響力既人選,麻煩佢出黎講下政治主張而唔係係到尻up 。
我地政黨去撚左啦5年前

Oxford個mp黎過香港住,直頭幫我地去法院申請廢jd
但因為jd係國際法唔係英國法,無計可施

要香港人民意授權英國先可以廢除
唔係叫共匪遵守,共匪唔會守 架弱智

普選係冇可能 想香港人死可以繼續發夢
做下個新疆啦 俾定護照你
睇上面Reply
19 年美國國會再賣多獲 要民主中国
香港人咁都唔醒係抵死 我無話可說
屌你個名係支那拼音嚟,100%蝗
佢係蝗支蜂 冇打錯
連登大台
❌ 行動post
❌ 追擊港共 / 中共

✔ 分化 / 割蓆 / 篤灰
✔ 質疑前線
✔ 出力質疑同路人多於港共
✔ 行動時間推非行動post
效忠共匪係同路人?咁我唔需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞