發夢夢到個電話號碼(3)-報料上東張西望好冇

1001 回覆
121 Like 9 Dislike
再見咁多位

高興認真你

我都會懷念頭果幾日有人同我呢個廢青一齊癲,甚至癲過我
Push
再見
咁個事主去左邊
咁個事主去左邊

唔見咗啦
得我哋班仆街仔 工都辭埋 喺到同佢抆屎抆尿咋
其實我係仲追緊post 2 20幾頁嘅,而我都有間唔中打過去,
頭兩三次都冇咩野,都係普通“咯咯”聲,
但係我追左咁耐post 大家都話係有節奏咁loop,但係我啱啱打過去就根本聽唔到節奏,根本亂黎...
節奏如下(停頓秒數):3>8>5>2>1>1
之後突然間有一下“啲”,我嚇左下
之後又係咁9咯左半分鐘之後
連續咁 “啲 ”左兩下,第二下比第一下大聲好多,之後停左成10幾秒冇咯到,之後我愈諗愈心寒收左線....
利申冇鳩up ,有鳩up到死全家10次

交代下背景先,其實我係澳門旅遊緊,用緊酒店房部手提打,用緊隻se215聽
其實我係仲追緊post 2 20幾頁嘅,而我都有間唔中打過去,
頭兩三次都冇咩野,都係普通“咯咯”聲,
但係我追左咁耐post 大家都話係有節奏咁loop,但係我啱啱打過去就根本聽唔到節奏,根本亂黎...
節奏如下(停頓秒數):3>8>5>2>1>1
之後突然間有一下“啲”,我嚇左下
之後又係咁9咯左半分鐘之後
連續咁 “啲 ”左兩下,第二下比第一下大聲好多,之後停左成10幾秒冇咯到,之後我愈諗愈心寒收左線....
利申冇鳩up ,有鳩up到死全家10次

交代下背景先,其實我係澳門旅遊緊,用緊酒店房部手提打,用緊隻se215聽

我始終都唔明點解會有個別嘅人聽嘅節奏會唔同
啱啱自己聽多一次都係冇特別
頭兩三次都冇咩野,都係普....

我始終都唔明點解會有個別嘅人聽嘅節奏會唔同
啱啱自己聽多一次都係冇特別

番到香港研究下
仲研究緊 痴撚線
過左幾多日
過左幾多日

一個月到姐
仲研究緊
過左幾多日

一個月到姐

好有毅力
有無試過約埋同一時間同一個number 如果都打得通...

係有好多條線

試過啦
唔係話唔推啦咩
唔係話唔推啦咩

完post就冇人推啦
唔係話唔推啦咩

完post就冇人推啦

算啦 推爆埋佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞