發夢夢到個電話號碼(3)-報料上東張西望好冇

1001 回覆
121 Like 9 Dislike
問左做地勤既朋友
佢話2183字頭係機場閘口既電話字頭黎
佢話做地勤既會見怪不怪
係咪姐係可以case close

有無追晒post?

追唔晒aorry 前面講過?
第幾個post講?
我都想睇番

機場巴打用內線打過唔通街線先通,證明呢個唔係平時用嘅號碼
問左做地勤既朋友
佢話做地勤既會見怪不怪

有無追晒post?

第幾個post講?
我都想睇番

終於追到果個位
機場內線都有好多條唔同既線
國泰自己就用2747
而其他office好多都係用2261
唔同線唔可以用內線打通
218就特別少少
係閘口專用
我朋友比我既資料就話
閘口電話好多時都係只會黎收電話唔會打出去
唔知係唔係因為咁所以用機場內線都打唔入

利申:呢家係機場番緊工,用緊2261既內線電話,有冇野可以幫到手
真相.... 你揾到又點啫.... 唔好再問.... 會出事.... 死得人.....

呢個係我嘅最後....警告.....

屌你老味嚇鬼呀!?
唔洗找
問左做地勤既朋友
佢話做地勤既會見怪不怪

有無追晒post?

第幾個post講?
我都想睇番

終於追到果個位
機場內線都有好多條唔同既線
國泰自己就用2747
而其他office好多都係用2261
唔同線唔可以用內線打通
218就特別少少
係閘口專用
我朋友比我既資料就話
閘口電話好多時都係只會黎收電話唔會打出去
唔知係唔係因為咁所以用機場內線都打唔入

利申:呢家係機場番緊工,用緊2261既內線電話,有冇野可以幫到手

你又試下打 同埋有人打過去1083(?)問,話呢個號碼唔屬於機場商店/機構,和記同PCCW嘅巴打都查過冇紀錄,其他機場巴打對過call list都冇相關號碼
噚晚打完21831120之後瞓覺發咗個夢
夢入面去咗一個似醫院嘅研究設施
一開始見到有隻手術室果種趟門,似係入隔離嘅地區
但有個阿婆唔比我入
之後有另一邊可以出到戶外,但出面超級大風,似雪山果種大風咁
出面有三支起重機咁,太大風加上夜晚睇唔清楚
之後入返去見到有個醫生同個男仔,醫生類似話觀察咗你兩年都無再出現跡象,你終於可以離開,但言語間感覺到個地方係南面嚟,相對於香港島
最後見返個阿婆,佢有個牌,上面手提電話個欄寫住21382222
之後我醒咗
啱啱打過去,都係督督聲
不過好似大聲過21381120
但有個阿婆唔比我入
之後入返去見到有個醫生同個男仔,醫生類似話觀察咗你兩年都無再出現跡象,你終於可以離開,但言語間感覺到個地方係南面嚟,相對於香港島
最後見返個阿婆,佢有個牌,上面手提電話個欄寫住21382222
之後我醒咗
啱啱打過去,都係督督聲

Push
但有個阿婆唔比我入
之後我醒咗
啱啱打過去,都係督督聲

但有個阿婆唔比我入
之後我醒咗
啱啱打過去,都係督督聲

真唔真啊
真相.... 你揾到又點啫.... 唔好再問.... 會出事.... 死得人.....

玩膠死埋一二邊啦

玩膠死埋一二邊啦

我上次打完之後ycubivicovificicffivicivifivigsdivifisigfivogohovog

玩膠死埋一二邊啦

我上次打完之後ycubivicovificicffivicivifivigsdivifisigfivogohovog

你地渣ga
我上星期已經死咗啦
Close file?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞