發夢夢到個電話號碼(3)-報料上東張西望好冇

1001 回覆
121 Like 9 Dislike
有無電訊撚查吓

和記
以下影片以睇到沙洲雷達站地形, 可以聽到幾大既風聲,而導遊亦提及海浪聲

平日亦有遊客 有人聲不足為奇
https://youtu.be/SuqNTQSJZv8

http://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/jovuslovelife/2016/09/秋季本港海陸一日遊:玩轉沙洲、馬灣、沙螺洲(1/

呢度有沙洲介紹 佢分左幾個部分
雷達站係成個島最高處
但就冇可能會有車

和記

好似成個機場嘅電話都係pccw做晒
我諗個number應該去左送黃豆果度lu
2183 1121
2183 1122
全部都係木魚聲 其他無試過
2183 1121
2183 1122

2183配搭其他號碼都係一樣
2183 1121
2183 1122

平巴試左21831120-29?
屌 睇到我心芳芳
屌 睇到我心慌慌
2183 1121
2183 1122

2183配任何四個號碼都係一樣 除咗31839999
2183 1121
2183 1122

2183配任何四個號碼都係一樣 除咗21839999
2183 1121
2183 1122

又話2183係機場電話?
會唔會係滴水聲?
Lm
第三個post都開到
做乜鳩
lm睇真相
睇返(2)個post
有巴打夜晚9-10點打過去聽到有人講野
咁其實都幾撚癡線 夜嗎嗎邊個仲會係個島仔雷達站果度

講廣東話?英文?

我今晚夜晚打過去有人聲 會唔會有人夜行咋?
2183 1121
2183 1122

又話2183係機場電話?

21830xxx (部分)係5xx號閘口嘅電話
詳見上個post

睇返我屋企附近d大廈座頭 店舖 學校 嘅頭4個數字都係相同嘅
咁睇返2183字頭係咪可以trace到個位置?
會唔會係滴水聲?

應該唔會
啲聲係實心嘅感覺
睇返(2)個post
有巴打夜晚9-10點打過去聽到有人講野
咁其實都幾撚癡線 夜嗎嗎邊個仲會係個島仔雷達站果度

講廣東話?英文?

我今晚夜晚打過去有人聲 會唔會有人夜行咋?

夜行行到上雷達站好癡線
咁其實有人聲都好sure唔會係雷達站
就算夜行都唔會行上個島仔最頂掛
今日仲要落雨濕濕 命仔緊要啊

咁睇法個範圍又變返係機場 估估下邊part
而家個問題係冇一個確實既錄音show到有背景聲,有人聽到亦都有人聽唔到個啲聲。

所以如果有巴打可以錄到個啲人聲 講野聲 share上黎比大家一齊判斷就最好
會唔會係滴水聲?

應該唔會
啲聲係實心嘅感覺

但係聽入耳嘅感覺好空洞,唔知點講,我覺得有回音重嘅感覺
而家個問題係冇一個確實既錄音show到有背景聲,有人聽到亦都有人聽唔到個啲聲。

所以如果有巴打可以錄到個啲人聲 講野聲 share上黎比大家一齊判斷就最好

呢句真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞