發夢夢到個電話號碼(3)-報料上東張西望好冇

1001 回覆
121 Like 9 Dislike

update

佢咁講但係都仲係有好多謎團未解開
同埋都仲未可以肯定到佢講嘅野係真定假

你病好末啊?

依加咳到痴肺
40年前 屌機場都20年咋
點解釋到有好多飛機聲
繼續留名
頭先終起勇氣打過去
好勁雪花聲 同埋有斷斷續續既木魚聲 但好似冇乜規律咁

你身處嘅地方係咪好嘈?

少少 係學校

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

小心身體啊

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

有多啲說明就好
即使係連緊線點解啲督督聲咁奇怪 仲有大細聲變化咁明顯。
頭先終起勇氣打過去
好勁雪花聲 同埋有斷斷續續既木魚聲 但好似冇乜規律咁

你身處嘅地方係咪好嘈?

少少 係學校

係靜嘅地方會聽得清楚啲

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

有多啲說明就好
即使係連緊線點解啲督督聲咁奇怪 仲有大細聲變化咁明顯。

連緊線 但聽到其他聲 明明就接通左

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

保重身體 黎緊又凍兩日

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

保重身體 黎緊又凍兩日

病到聽日工都扮唔到

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

保重身體 黎緊又凍兩日

又係我前電訊撚出現。
ISDN係一種舊式既商業服務,好多時以前會用黎做CCTV,或者視像會議既Channel。 如果正如佢所講40年前既政府線,好可能係入境/舊機場既number,relocate去新機場用,但通常起新機場套infrastructure有可能曾經upgrade過一套全新, 咁舊機場個堆備用既線就放係冇理到,亦都冇需要特登安排人uninstall曬d線,(做電訊都會知有時會好多舊線係度托柒,裝左條新,device又插落條新線,舊線就唔理),咁條線本身有可能接住有咪"既舊式device,但亦都冇人理佢,因為太舊,冇人會用,所以就會收到音,至於點解會秒聽,呢d都係setting上問題,係商業電訊世界黎講唔係咩新奇事。

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

保重身體 黎緊又凍兩日

又係我前電訊撚出現。
ISDN係一種舊式既商業服務,好多時以前會用黎做CCTV,或者視像會議既Channel。 如果正如佢所講40年前既政府線,好可能係入境/舊機場既number,relocate去新機場用,但通常起新機場套infrastructure有可能曾經upgrade過一套全新, 咁舊機場個堆備用既線就放係冇理到,亦都冇需要特登安排人uninstall曬d線,(做電訊都會知有時會好多舊線係度托柒,裝左條新,device又插落條新線,舊線就唔理),咁條線本身有可能接住有咪"既舊式device,但亦都冇人理佢,因為太舊,冇人會用,所以就會收到音,至於點解會秒聽,呢d都係setting上問題,係商業電訊世界黎講唔係咩新奇事。

依加都已經冇乜可以再做
如果係舊式CCTV,有冇可能依家我地打去嘅號碼係打左去機場嘅閉路電視,只係我地連到聲音果part而連唔到畫面果part?

update

你病好末啊?

依加咳到痴肺

保重身體 黎緊又凍兩日

又係我前電訊撚出現。

好詳細 估唔到一個電話令我學到咁多野 又電訊又機場
我決定接受呢個答案算 條癮吊左成個禮拜
此post已完

?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞