HK01分化撚真係勁 一個加泰集會就引到你割

400 回覆
1564 Like 54 Dislike
成班求全世界幫香港,好多地方未爭取到都幫香港
到香港人時:不了! 自己未搞掂
出句聲支持人地表達訴求嘅權利同自由咋

到底咁自私嘅民族值唔值得有民主自由?
你地同奶支那唔出聲幫香港公義班人有咩分別?
d連登仔當自己係指揮官
呢個真 甚至佢哋會扮演兩邊角色
瘋狂互屌開post
真係得啖笑
香港人無freedom 無human right嗎?
你識加泰同西班牙有幾多?
屌晒你地
前晚開po到而家都仲未上到熱門
呢單野新鮮滾熱辣 connect全世界
依家就係最好時機!

我地fight for freedom
我無宗教信仰 但我有宗教自由

早喺六月已經有宗教俾popo當眾侮辱
打壓宗教自由之餘亦都對各個宗教不尊重

睇原po!
既然我哋係fight for freedom
我咁更加係時候聲援我被打壓宗教自由嘅人!
快啲一齊討論!

[擴大戰線] [行動] 與其嘈加泰集會 不如唔搞呢個
https://lih.kg/1668190
無力推
不分化,目標就是香港自由
港豬:我唔出聲唔代表我唔支持香港
达狗:一直關注事件
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
好慶幸最醒班人已經唔上連登
我會去
一直覺得呢個話題無可避免

主題唔係個個啱
集會時間只係平日夜晚
規模預期唔會大

只要個集會出師有名
並唔係食人血饅頭
我覺得無問題
唔撚係為左個咁細既集會就割哂一齊行左4個月既手足啊嘛?
二百萬人意見邊有可能完全統一
社會上係會有好多聲音
言論自由?
Fight for freedom?
以家去join個集會就話割
難聽d講句 做咩咁獨裁
支唔支持加泰完全係政見,係一種言論自由。

如果因為怕得罪美國而不敢表達意見,不是認為美國會像中國對待Morey一樣嗎?這是陷美國於不義。
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞