HK01分化撚真係勁 一個加泰集會就引到你割

400 回覆
1564 Like 54 Dislike
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
加泰獨立點冇正當性?
isis同加泰比?
建議帶定幾支西班牙同歐盟旗
一旦得加泰旗可以舉返西班牙同歐盟旗黎中和下
Push
咁你支唔支持盧甘斯克同頓涅茨克獨立於烏克蘭?
人地自己搞既公投九成以上支持獨立
All peoples have the right of self-determination.
01係咪未比人搞過
投票率?
咁你支唔支持盧甘斯克同頓涅茨克獨立於烏克蘭?
克里米亞脫離烏克蘭加盟俄羅斯?

人地自己搞既公投全部超過九成人支持架
人地加泰高舉支持香港
一句比位人入就分化哂
你班連登仔當加泰係condom
利申疤狗支持加泰
你講哂啦屌
人係會支持自己比較熟識既例如台灣西藏加泰有咩問題
我只可以講我唔會反對 始終人地既事 人地想獨立關你撚事 憑咩反對
唔好發爛炸
支持得加泰點解唔支持得頓涅茨克獨立?
你以公投話加泰人支持獨立就有正當性
頓𣵀茨克,盧甘斯克同克里米亞都有公投有晒正當性喎(雖然公投一向冇中央政府承認就冇正當性)
烏克蘭東部早兩年日日出新聞會幾唔熟悉?
仲有馬航事件都關頓涅茨克事
人地拋舊肉出黎,一堆新會然追住講廢話上reddit twitter好過
優質post
都唔知點解仲有咁多人睇01啲野
同意
agger
yes agree
Support!
大家一齊堅持落去
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞