HK01分化撚真係勁 一個加泰集會就引到你割

400 回覆
1564 Like 54 Dislike
分化撚,三毛,mon po狗,仲有你班黨媒賣港賊HK01死全家 話你呀屌你老母
唔可以聲援加泰獨立,但支持佢地 fight for freedom, 文宣d字眼要取巧少少
國務院會令人權法過唔到參議院?
私了裝修會令人權法過唔到眾議院?
割你老尾
Push
同意
不分化 不切割
兄弟爬山 各自努力
五大訴求 缺一不可
喂呀 對家啲撐警集會咁7都照撐啦
真係7咗咪潛水咪再搞囉
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
屌少左一兩日

好撚多分化死出嚟

已經四個月

不分化不割蓆係對付敵人的基本原則

而敵人由頭到尾都係吹風向,再一班五毛同狗鳩衝死出嚟
推呢個
All peoples have the right of self-determination.
一定有人係度搞分化架啦
不過我地都會兄弟們尊重
兄弟爬山 各自努力

有post話搞集會係cap水又得失美國
我個人就建議集中返香港場運動
其實講真美國人一直都唔支持香港獨立
同講真同一個情況你就唔理人
其實好偽善自私
其實我覺得講清楚唔支持佢地獨立
都想佢地可以用對話解決問題 唔好用暴力
咁樣同無左freedom of speech 一樣
同美國佬無咁玻璃心
如果係之前勇士唔去睇侵侵已經比人DQ左啦
件事有冇效,效果正唔正面,
睇最終人數同之後外界的報道自然會知,
ok就繼續,唔ok就變陣

哩個正正係我地可以維持到今日的做法,
沒有大台的抗爭

而且,人地要抹黑的話,
只要是但近鏡影張加泰旗,
再加個遠鏡多人畫面就寫乜都得

五大訴求 缺一不可
重組警隊 刻不容緩
兄弟爬山 各自努力

願榮光歸香港
好!
得罪歐美呢個point真係好好笑
兄弟爬山本來就係噤
唔同意咪唔參加
放低左自己唔同意嘅原因就夠

最慘係成日問點解要噤做 叫人唔好做呢樣個樣

唔比其他更好方案 又怪手足做嘅嘢無效無用
跟手再話 討論下姐 檢討下姐 去質疑手足嘅付出
比橋佢地又當睇唔到
然後下星期繼續loop同一話題

D行動post咪比呢類人洗走曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞