HK01分化撚真係勁 一個加泰集會就引到你割

400 回覆
1564 Like 54 Dislike
你哋班偽善撚,自大撚

西班牙係歐豬國家,經濟實力好弱,歐盟都唔會聽佢支笛啦

按你哋嘅邏輯,美國冇義務幫香港,英國嘅義務亦可以解釋話喺回歸後就冇咗。如果係咁,國際戰線就唔會咁成功啦
Push
民族自決是國際人權公約第一條第一句
All peoples have the right of self-determination.
我要聲援CATALONIA
Source?
其實美國真係利字行頭架,我唔去唔代表我唔關注加泰,唔駛再屈手足啦
All peoples have the right of self-determination.
加泰冇freedom 冇Hunan right 嗎?
同意,有人想攪就攪,唔支持就唔去,各有各做
我地而家只係想全球抗警暴,有乜問題?
(置頂)今個禮拜行動呢?已整合 1021-1031 日程
https://lih.kg/1665841
咁你咪自己搞翻個全球抗暴集會囉,各有各做,點解要人改姐?
你唔夠膽開名申請搞就唔好指示人哋做嘢啦
有班戇鳩仔見人正皮自己又正皮
所以真係希望各位能夠抽個身出黎去睇成件事 第三者身份去睇成件事就知幾無謂 根本唔洗理班分化撚

btw出親去發夢都同連登係兩個世界 平行時空
屌你老母,你隻狗留言帶風向都pro dd啦唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞