有無人覺得自己一世都唔會拍拖(14)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
藍巴嘅me表示:住hall又如何,咪又係同班兄弟係度鳩hea

有個話要溝我但完全無行動過
我都唔識Approach仔仔,所以被動到異性絕
我自己就覺得唔同步唔係問題 包容到對方就得
兩方付出唔均等咁付出得多啲個邊又真係會攰既
你讀到大學應該有好多類型活動可以參加?
玩下等仔埋身有冇得諗
定係你係大肥婆嚇親人
放心,me就算做咗都冇女
唔使怕,你並不孤單
聽人講住hall易啲識到男朋友
淫亂hall除外
165 52.8肥唔肥
有諗住玩盡啊 過埋呢4年就變社畜無得再玩
可能真係嘅,反正我呢啲嘢就未試過
你覺唔覺得係樣問題所以咁 我好認真咁望住自己 好似出出地事 同埋讀唔到大學真係好慘
...
My face my fate
試過玩app 都係冇撚用 好肯定係樣問題 你俾自己樣貌幾分?
我個人覺得女的話,只要你比較正常都應該會有仔approach你,平時見好多普通啲嘅女仔都拖住條仔咁
5-6 上到大學發現自己個樣無想像中咁差但都未去到中上
同埋其他人話我係得意系
咁應該係我太毒
或者我唔正常
點樣算正常?女仔Friend話Okay好似都係相反意思?
有個男仔好似係approach 緊我(if 我無feel錯,因為我朋友話似係)
但我驚我未知想點佢已經走左
因為我真係好蠢
男女審美觀差好遠
雖然話男女平等,但我覺得女仔被動啲都冇咩所謂。相反男嘅被動就真係難搞啦,就好似自己咁
走左係咩意思?唔再搵你?
你講下佢點樣approach你
多謝絲打 岩岩試下訓教 都仲係痛痛地
我知道我可以捱過
第一感覺多數都係話純
Data from交友app既男仔
算眨義嗎?
一開始未知想點好正常 最緊要唔好斷左聯繫先
一路同佢傾一路諗下自己對佢有無好感
可以打扮下日本妹 應該幾殺食 同埋你覺唔覺豬閪肥婆成街都係 個個條仔都好正常 偏偏呢啲人有拖拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞