有無人覺得自己一世都唔會拍拖(14)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
多謝你 俾你咁講一講 呢3年我都一直忽略左屋企人同朋友。 我依家都開始釋懷

隔離post樓主送俾我既歌 送埋俾你

https://m.youtube.com/watch?v=pB3Ih4_1N7o&feature=youtu.be
你個名
增高鞋墊幫到你
淨係個女仔挨個頭埋去我個膊頭度已經覺得
可惜係現實生活淨係可以係幻想裡邊出現
抱抱你試下令自己變得比以前更好啦
記住想喊就喊唔緊要喎 天空唔會一直都烏雲密佈架 太陽好快就會出番黎
仲有多謝絲打送歌
我係夢到平淡但幸福既同居生活
比起轟轟烈烈既愛情我都係鐘意細水長流
170唔算好矮啦 我最愛既身高都係175
apps識好難有滿意嘅. 滿意唔係單單講外貌. 仲有興趣經歷呢d

因為家庭壓力同各種原因試過交友app同幾個女仔text個幾月/見面幾次. 唔係同時

最後都係冇feel過唔到自己果關. 無謂浪費人地時間就閃左.
呢個真,交友app的確可以識到另一半
但係好難
上個Post有位巴打話女仔係連登會有大把人approach...
但approach 同溝 係兩樣野?
邊樣分別呢?去到咩地步叫想溝你呢?
一大堆問題好似好白痴,但我又真係唔知
覺得自己好蠢好白痴
舊同事成日話我會比人呃個種...
著對波鞋都有啦
真心170唔算矮 咁搞法165below個啲點算
我就冇諗過咁長遠嘅嘢了
連第一步都完全唔知點起步
人總係如此犯賤,明知齋叫春係於事無補,但又成日係度叫春
讀中學果陣覺得中學搵唔到,大學總有機會
去到大學之後真係要同過去嘅自己講,少年你實在太年輕了,你個性格係毒嘅無論咩階段都係一鳩樣
廿頭 A0 係咪完 利申唔social唔飲酒 冇乜朋友
我都係諗下咋 你覺得我似有對象咩
個人認為approach=同你接觸
接觸之後要熟絡 熟絡之後要有好感先會開始溝
利申:唔識愛情
異性絕緣體表示:咩叫approach
我唔蒲唔上莊唔住hall 完全識唔到男仔
唔知點解覺得等就等到男朋友
我仲要係肥仔 行過你都唔會留意嘅一個路人甲 就快廿中了 猶豫緊俾唔俾錢解決問題
冇男嘅溝過你?
me大學識同熟嘅都係同性
老實講ocamp同上莊係大學時期最大機會可以出pool,咩做project同組果啲老老實實就唔使點諗,就算係大家都只不過係有利則合無利則散,好少話因為果一兩個禮拜一齊做project就熟到而且拍埋拖
好多Steps... 咁兩個人唔同步係咪就玩完?
一方面付出好多另一方就無乜付出係咪就無得去下一步...
點解成日都話係女都有人approach..
A0女好易誤會做自己有問題架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞