有無人覺得自己一世都唔會拍拖(14)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
最怕既係識完一齊完最後都係散又浪費時間
而家又唔洗為份工憂又唔洗為將來憂
啱 唔想再浪費時間
由識一個人到係埋一齊都唔知要幾耐 而且仲唔一定會開花結果
可以好快既
有D野好難講
一個星期又得
357年先又得

而家拍拖只係要同屋企2老交差姐
話你得意嗰個人會唔會係想approach你
真性情唔做作又好笑同你做朋友可以暢所欲言
我以前都好似你咁諗
一直都奉行「若離於愛者 無憂亦無怖」呢種心態
但同ex分完手先發現原來我無自己想像中睇得咁開
我都唔知我以後會點
不過我20都未夠 成世人流流長 可能我同我個Mr right仲等緊對方呢
之前睇過某個巴打話男仔讚女仔得意即係個女仔唔靚 駁唔到
所以我同我啲friend關係真係好好加上我勁口緊成日都有八卦野同心事聽
你仲細就慢慢玩啦唔洗急
我下年都30
失敗左2次真係唔想衰第三次
雖然我不斷鬧個條友真係好仆街 但係佢有樣野講得好啱
真正重要既人就係我身邊 係我啲朋友家人 唔好為左一棵樹放棄成個森林
然後我突然間就諗通左 當浪費左呢一年黎同佢相處既時間就算
我都唔知自己點解可以咁跳脫 明明上一日仲好想挽回
我塊面肥肥地又有虎牙咁
可能架仔會鐘意
原來你未夠20仲以為你已經出嚟做嘢...
其實我先yr1
係表面上傻更更但腦裡面會諗好多野既人
讚得意姐係得意,冇咩特別意思唔係話唔靚
你啲朋友好幸福真心朋友難求
但我唔覺家人同朋友一啲都唔理解我
覺得真正陪伴我得自己
Yr1學校大把機會認識朋友
我都覺得自己好幸福
我啲朋友可以講無聊野又可以好認真 仲會做我樹窿仲有個細個成日蝦我但而家會俾好多建議我既加姐
我愛她們
我最熟個班係yr1識
識唔到...
我讀個科太自由結果咩堂都係自己上 識到都只係hi bye friend
大學好多仔仔會approach你
咁我真係好幸福 無論家人定係朋友都理解我
有啲眼濕濕添
無hall住又唔係成日去soc啲練習無咩熟人...
無人approach
呢排訓覺果陣時不時都會夢到同女仔獨處嘅場景,有時候真係會問自己究竟係莊子定蝴蝶
我都會夢到自己有拖拍仲要好幸福
分組做group project就會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞