有無人覺得自己一世都唔會拍拖(14)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
係到大把人同你吹唔會嫌你煩
睇你講野就知你好熱情
佢真係好撚垃圾
我有同佢講過我想佢改啲咩佢唔改 但係佢唔鐘意我既野我都有妥協
一腳踏兩船出軌仲要扮長情 我講過十萬九千次我嬲完就無軌而且心軟 明明係佢屈我又扮我傷害佢在先 要我等兩年先搵我仲話無當我水泡
以我拆散佢同條臭雞為由公審我但係我無做過 公審都算叫佢俾證據又俾唔出 最勁係講得出「我無證據啊,但係我覺得好嘔心所以公審」
佢追我就得 掉番轉我追番佢佢就話我嘔心
食屎啦咁撚忙拍乜撚野拖
希望對狗男女聽日就撞車死
係呀
不過心事傾向自己收埋,真係頂唔順先會同人講
無事*
試下咁
哥哥。。。
其實我留意咗你好耐
我發覺。。。你個body個 shape 好正
好好J呀,可唔可以交換吓名片畀我J吓
女人青春好寶貴,點解要兩年之後先搵你
佢係連登公審過你?做男人做到咁賤
聽日撞車死咪益咗佢哋
唔係連登 我同佢識個app有得po野 佢係個度公審
真係死賤精黎 話我做戲但係影帝明明係佢 我話我總有一日會報復 佢喊撚曬口咁去同隻臭雞告狀然後臭雞過黎吠
佢話佢呢兩年好忙所以唔可以搵我喎真係有心搵既點都擠到啲時間出黎啦
叫我等佢但係我問佢如果佢兩年後同隻臭雞未分手咁點 佢話到時先算
a0 中坑社畜留名
[member]絲打見你係咁鬧佢 咁你放低左未?

我今日被分手 2年半 上星期先見完 今日已經同新女出街 我個心好痛.. 食唔到野 訓唔到 
但佢好決絕 一個電話都唔肯聽
我點先可以個心唔再痛:-(:-([/member]
自己做咗衰嘢又公審返人
絲打遇到佢你真係當黑
要等佢兩年?傻嘅先會信佢講
佢就放低咗喇,而家數臭緊條賤男
仲準備埋千字文賀佢做生日禮物
move on左一半啦
老實講都仲係有啲鐘意佢既 但唔覺得有機會重新開始
我一開始都係唔想食野又失眠咁 控制唔到自己諗起佢唯有強迫自己憎佢
老土啲都係咁講 呢啲野真係要靠時間沖淡 我好好彩淨係兩個幾差唔多三個月就無乜事
要相信自己可以move on,慢慢習慣自己一個人既生活啦 真係頂唔順就上黎叫春啦,好多人會陪你傾計架
相信自己係too good for him,佢飛左你係佢既損失
等乜撚呀 兩年後佢仲記唔記得我都成問題啦
想要水泡就直接出聲啦 又想我做水泡又要面
啱呀夜闌人靜最適合上嚟圍爐
你依加都將心事講哂出黎啦
絲打但我覺得佢飛我係因為我無好好珍惜佢 咁點算... 呢個世界有無後悔藥
無後悔藥架就算覺得係自己無好好珍惜都要催眠自己憎佢
如果你真係好想同佢道歉既話試下過一排先 例如等下個月 對方咁狠心你咁快去搵佢佢當然唔會理你啦
而且人地都有新女就唔好再作賤自己喇 唔好再諗住同佢復合 如果佢分左手你再去搵都可以 但係唔好令到自己做左人地水泡啊
你要做既係人地既first choice唔係水泡
鬧得好開心
我同過咁多人講個個都話問題係佢身上 而且我都無話自己無錯喎條友個腦裝屎
只不過覺得明明大家都係人類點解呢對狗男女咁嘔心
我終有一日一定會放低,但唔代表我會原諒佢
頂絲打你呢個方法 好烈女
唉 曾經又話最愛我 覺得可以同我一世
我就係當佢太理所當然
你佔佢會唔會睇到
我都當左人地既鐘意係理所當然
不過無辦法 世界上無時光機唔可以回到過去 只可以將呢啲傷痕當做教訓提醒自己下一次要做得更好
跌低從來都唔係咩問題,但係跌低之後一定要爬番起身
人應該要為自己而活
唔會佢都唔睇連登
不過如果佢睇到我都幾開心 憑咩佢憎我我唔可以憎佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞